Biotrituradors

La trituradora de jardí que estàs buscant a FESMÉS. Per esmicolar fulles, branques i restes de poda del jardí de la manera més cómoda.

Filtrar per:

Potència (W)
Filtre

Què són les biotrituradoras?

Les biotrituradoras són maquines que la seva principal funció consisteix a triturar tots aquells residus de poda i jardineria, podent triturar: branques, fulles, gespa i derivats.
Quines funcions realitza una biotrituradora?

Arriba tardor i arriba arreglar el jardí, podes les plantes i preparar el jardí per a hivern. Aquestes tasques comporten molt temps i treball, per això des de FESMÉS disposem de la millor biotrituradora que et permetrà optimitzar totes aquestes tasques i estalviar temps. A més d'optimitzar espai al teu jardí sense la necessitat de disposar en cistelles i cubs de jardí per a evocar totes les males herbes, fulles, branques, etc.

La trituradora de jardí s'encarrega d'esmicolar fulles, branques i restes de poda del jardí de la manera més còmoda i eficient, emmagatzemant les restes en bosses de fins a una capacitat de 50 litres. Amb aquesta màquina aconseguiràs mantenir el teu jardí en perfecte estat durant tot l'any.

Què has de tenir en compte en triar una biotrituradora? 

En aquest apartat t'expliquem que aspectes has de tenir en compte a l'hora de comprar una biotrituradora o una altra.
A vegades pot semblar complex la maquinària de jardí, i més si no entenem molt de jardineria. En FESMÉS tota la nostra experiència ens permet poder aconsellar de la forma més adequada als nostres clients i aconsellar-los sobre aquells productes que millor s'adapten a les seves necessitats.

Per a triar una biotrituradora existeixen tres elements claus que has de contemplar i fixar-te:

Capacitat d'emmagatzemar els residus. Has de tenir en compte aproximadament quina capacitat d'emmagatzematge necessites.
Potència de motor. La potència del motor indicarà la força per a esmicolar fulles, branques i restes de poda del jardí.
Diàmetre màxim. El diàmetre màxim determinarà el diàmetre màxim que podràs triturar d'una branca o tronc.

En FESMÉS t'oferim el millor preu en tota la maquinària de jardineria perquè gaudeix d'un jardí perfecte !