Armaris exteriors de resina

Entra i descobreix la millor varietat d'armaris exteriors de resina en diferents colors i mides que et permetran guardar tot el que necessitis de forma neta i ordenada

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Fons (mm)
Nº de portes
Nº de prestatges
Filtre

Necessites més espai al garatge, traster o jardí? 'En Fesmés et portem la solució! Entra i descobreix la millor varietat d'armaris exteriors de resina en diferents colors i mides que et permetran guardar tot el que necessitis de forma neta i ordenada. No te'ls pots perdre!

Per què comprar armaris exteriors de resina?

Els armaris exteriors de resina ens permeten obtenir un extra d'emmagatzematge per a aquells espais de la llar que són propensos a estar desordenats, així com el garatge, traster, safareig, terrassa o jardí.

Els armaris exteriors escombres de resina seran ideals per emmagatzemar les diferents eines que utilitzem per netejar el jardí, ja que es caracteritzen per tenir un disseny diferent, a l'comptar amb una part de l'armari exclusiva per emmagatzemar rastells, escombres, bufadores i altres estris de neteja de jardí.

Si prefereixes col·locar un armari al rebost per emmagatzemar diferents aliments i productes en conserva, l'armariexterior de resina amb prestatges serà la millor opció, ja que podràs tenir tots els teus aliments ben guardats i ordenats, sense la necessitat d'ocupar tot l'espai de la cuina. A més, aquest tipus d'armaris es caracteritzen per la seva alta resistència a la humitat, per tant, són perfectes per a col·locar en els rebosts o garatges.

Per emmagatzemar les eines de jardineria,també pots optar per un armari exterior de resinabaix,ja que et ocuparà poc espai i et permetrà tenir totes les eines ordenades, evitant que s'extraviï alguna. A més, podràs combinar els armaris d'emmagatzematge exterior amb baguls de resinai els podràs posar en qualsevol estada de l'exterior, ja sigui al garatge, rebost o jardí i aconseguir així una llar net i ordenat tant per dins com per fora.

 

Avantatges dels armaris exteriors de resina

Alguns dels avantatges de les que podràs gaudir amb els armaris exteriors de resina són:

-       Són resistents a les inclemències climatològiques, de manera que perduren en el temps.

-       Són perfectes per mantenir el teu balcó, terrassa o jardí en ordre.

-       Aportaran un element decoratiu al teu espai.

-       Guanyaràs espai d'emmagatzematge

-       Podràs trobar diferents mides i colors

 

Tipus d'armaris exteriors de resina

Armaris alts: Aquest tipus d'armari sol tenir entre dos i quatre portes. Són genials per emmagatzemar productes de neteja com escombres o pals de fregar, és a dir, objectes que són alts o de grandària mitjana o gran.

Armaris baixos: Aquest tipus d'armaris s'utilitza per guardar objectes més petits, normalment tenen dues portes i solen ser un bon lloc per guardar eines i altres objectes de jardí.

Baguls de resina: L'estètica dels baguls de jardí aporta un toc d'estil al teu jardí, terrassa o balcó i són perfectes per emmagatzemar elements tèxtils com coixins o fundes de mobiliari de jardí. Amb una porta a la part superior tindràs tot organitzat en poc temps.

 

Quin armari de resina exterior escollir

Quan necessites escollir un armari de resina per a exterior, heu de tenir en compte:

-       El lloc al que vols col·locar l'armari d'exterior

-       Les mesures aproximades de l'espai en el que vols col·locar l'armari per calcular les mesures de l'armari d'exterior.

-       Quin va ser el seu ús

-       Si necessites que a l'interior de l'armari hagi lleixes o si no.

-       La facilitat de muntatge i de neteja