Estufes de butà

Gran varietat d'estufes de gas butà que proporcionen calor, confort i calidesa d'una manera ràpida i efectiva. Entra a Fesmés i descobreix els últims models!

Filtrar per:

Marca
Model
Color
Material
Potència (W)
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Sistema de combustió
Rodes
Filtre

Necessites escalfar la teva llar de manera ràpida i econòmica? A Fesmés posem a la teva disposició una gran varietat d'estufes de gas butà catalítica i de flama blava que proporcionen confort i calidesa alhora que protegeixen la teva butxaca. Explora per la nostra selecció d'estufes de butà i tria aquella que millor s'adapti a les necessitats de la teva llar.

La millor selecció d'estufes de gas butà online

Les estufes de butà es caracteritzen per la seva encesa mitjançant polsador, sistema de seguretat, efecte de foc real, flama blava, regulador de potència, apagat automàtic i rodes per a desplaçar-la còmodament. Et proporcionarà tot el que necessites per a afrontar l'hivern!

En *Fesmés et convidem que exploris per la nostra selecció d'estufes de gas butà dissenyada especialment per a tu. Tenim estufes de butà de tota mena, ja siguin estufes catalítiques de flama blava o estufa de gas butà amb infrarojos, sigui el que sigui el que estiguis buscant, en *Fesmés ho tenim al millor preu de tot el mercat.

Avantatges de les estufes de flama blava

Les estufes de flama blava són unes estufes destacades del sistema de calefacció de gas butà. Aquestes estufes funcionen per convecció tèrmica i destaquen per una ràpida encesa i per escalfar qualsevol racó de la llar de manera estable. Les estufes de flama blava reben el seu nom perquè quan el butà es crema, al contacte amb l'oxigeno es produeix en la flama un color blau molt brillant.

Entre els avantatges de les estufes de flama blava, nosaltres destaquem les següents:

  • Alt poder calorífic. Major que altres sistemes, les estufes de flama blava són capaces d'escalfar grans estades de més de 40 metres quadrats.
  • Materials robustos. Les estufes de gas butà de flama blava que t'oferim en *Fesmés estan fabricades amb materials resistents i duradors en el temps.
  • Segura. Les nostres estufes catalítiques de flama blava ofereixen un sistema triple de seguretat perquè puguis escalfar amb rapidesa la teva llar de manera segura
  • Efecte foc real. Les nostres estufes catalítiques de butà inclouen tecnologia de flama blava efecte foc real, perquè puguis escalfar la teva llar i alhora produir una atmósfera autèntica de foguera.

Com funcionen les estufes de gas butà?

Les estufes de gas butà no funcionen amb foc directe, sinó que emeten calor per radiació, escalfant l'aire de forma indirecta. A més, s'han de situar en espais amb ventilació constant i en cap cas es recomana col·locar-les al dormitori, banys o espais reduïts sense ventilació, ja que, per a aquests llocs més tancats, pots optar per calefactors elèctrics baix consum o bé, per un radiador d'oli que escalfarà l'habitació a la temperatura desitjada, sense córrer cap tipus de risc.

D'aquesta manera, és important que les estufes de gas butà estiguin col·locades en zones allunyades d'objectes propensos a encendre com els mobles, cortines, catifes o dispositius electrònics. Per a aquestes zones, és preferible que combinis l'estufa amb calefacció pellets o estufes a parafina que a part de decorar el menjador, elmantindran a la temperatura ideal.

En definitiva, les estufes de gas butà són molt versàtils i imprescindibles durant l'hivern i són de gran comoditat, ja que porten incorporades unes rodes que permeten transportar d'un costat a l'altre del menjador. Però, si vols incorporar un toc decoratiu, podràs combinar l'estufa amb una de les nostres xemeneies elèctriques decoratives, aconseguint el menjador que sempre has volgut tenir.

Finalment, si ets d'aquelles persones que els hi agrada amortitzar al màxim la terrassa i el jardí, l'estufa exterior gas es tornarà imprescindible al teu habitatge, ja que podràs gaudir de l'exterior sense passar fred. No deixis que l'hivern t'impedeixi gaudir del teu chill out!

FAQs

És segur utilitzar estufes de butà en interiors?

Sí, ja que les estufes de butà estan dissenyades per utilitzar-se, precisament, a interiors. No obstant això, és important seguir les instruccions del fabricador i prendre precaucions de seguretat, com assegurar-se que hi hagi una ventilació adequada i evitar l'ús d'estufes defectuoses. A més, és essencial comptar amb detectors de monòxid de carboni en l'espai on s'utilitza l'estufa.

Quins són els beneficis de les estufes de butà?

Les estufes de butà ofereixen diversos beneficis, com una alta eficiència energètica, portabilitat, encesa ràpida, control precís de la temperatura i la capacitat de funcionar durant talls d'energia. També són respectuoses amb el medi ambient en comparació amb algunes altres fonts de calor.

Les estufes de butà emeten olors desagradables?

Les estufes de butà ben mantingudes no han d'emetre olors desagradables. Les olors estranyes poden ser indicatius d'un problema en l'estufa o el gas. Si perceps una olor inusual, és important apagar l'estufa i buscar assistència tècnica immediatament.

Són les estufes de butà respectuoses amb el medi ambient?

El butà és considerat un combustible més net en comparació amb alguns altres combustibles fòssils, ja que emet menys diòxid de carboni. No obstant això, és essencial continuar considerant opcions més sostenibles i eficients, com les estufes de gas natural o elèctriques, si busques reduir al màxim la teva petjada de carboni.