Estufes de parafina

Estufes de parafina que proporcionen calidesa immediata d'una forma ràpida i efectiva. Troba la teva estufa de parafina, querosè i els complements perquè la teva llar s'escalfi ràpidament!

Filtrar per:

Tipus de cremador
Marca
Model
Color
Potència (kW)
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Superfície calefactable (m²)
Filtre

Les estufes de parafina proporcionen un gran confort i calidesa d'una manera ràpida, efectiva i silenciosa, ja que no requereixen instal·lació. A Fesmés t'oferim estufes de parafina al millor preu perquè mantinguis la teva llar ben calenteta.

Estufes electróniques de parafina online

A Fesmés t'oferim estufes de parafina al millor preu perquè mantinguis la teva llar bé *calentito. Si necessites una estufa de parafina de la major qualitat, a la nostra botiga en línia trobaràs just la que estaves buscant, un *sitema de *calefación ràpid, molt silenciós i d'instal·lació instantània.

Les nostres estufes de parafina electrònica proporcionen una calor reconfortant de de manera ràpida. Inclouen temporitzador 25 hores, dispositius de seguretat que apaguen l'estufa en superar les 36 hores de funcionament i botó de seguretat per a nens, així podràs gaudir d'aquesta estufa d'alta potència amb total seguretat.

Com funcionen les estufes de parafina?

Les estufes de parafina es caracteritzen per tenir una encesa mitjançant metxa o electrònicament, sistema antibolcada, sistema de seguretat, sensor de temperatura i gran rendiment calòric. A més, són molt versàtils i imprescindibles durant l'hivern, ja que tenen la capacitat d'escalfar qualsevol zona de la casa de forma ràpida i econòmica i, depenent de el model que triïs, escalfaran espais de 20 a 40 m². Si necessites escalfar totes les habitacions de la llar, les pots combinar amb convectors elèctrics o bé, escollir una estufa de quars, que també et permetrà escalfar l'habitació ràpidament.

Les mesures de l'estufa de parafina et permeten transportar-la i canviar-la d'ubicació fàcilment i no requereix cap tipus de manteniment, simplement renovar la metxa cada vegada que sigui necessari en el cas de les estufes de parafina de metxa, o connectar-la a la corrent elèctrica en el cas de les estufes de parafina electròniques. Les dues necessitaran combustible parafina pel seu funcionament.

És important col·locar-les en zones diàfanes com pot ser el menjador, lliures d'obstacles com mobles, cortines o estores. No es recomana posar a sobre peces de roba, ni cap altre tipus d'objecte. Tampoc hauràs de col·locar-les al dormitori, al bany o en espais reduïts i poc ventilats.
Les indicacions sobre la ventilació, han de ser les mateixes que s'utilitzen per a unes estufa gas butà o una estufa catalítica, ja que també utilitzen combustibles pel seu correcte funcionament.

FAQs

Com funcionen les estufes de parafina?

Les estufes de parafina funcionen cremant parafina o querosè com a font de combustible. El combustible s'emmagatzema en un tanc integrat en l'estufa i es bomba cap a un cremador, on s'encén per a produir calor. Un ventilador distribueix la calor generada a l'habitació.

Puc utilitzar una estufa de parafina en àrees a l'aire lliure?

Les estufes de parafina estan dissenyades principalment per a ús en interiors, ja que requereixen una ventilació adequada. No es recomana el seu ús en àrees a l'aire lliure, on la ventilació pot ser insuficient i el fum podria acumular-se.

Són les estufes de parafina respectuoses amb el medi ambient?

Encara que les estufes de parafina són eficients en la calefacció, la combustió de querosè emet gasos i partícules a l'aire. Això pot tenir un impacte negatiu en la qualitat de l'aire interior i contribuir a la contaminació ambiental. Si et preocupa el medi ambient, és important considerar opcions més ecològiques de calefacció, com les estufes elèctriques de baix consum o les estufes d'energia renovable.

Quant temps dura un tanc de parafina en una estufa?

La durada d'un tanc de parafina en una estufa depèn de la grandària del tanc, la potència de l'estufa i la freqüència d'ús. En mitjana, un tanc de parafina pot durar diverses hores o fins i tot dies de calefacció contínua, però això pot variar. És aconsellable tenir un subministrament de parafina de recanvi disponible per a no quedar-se sense calefacció en moments crítics.