Calefacció

A Fesmés trobaràs una gran selecció de productes per escalfar la llar: des d’estufes amb simulació de flama fins a estufes de llenya, de pellets o de gas butà, entre altres.

Filtrar per:

Filtre

L'hivern s'acosta i amb ell, bufaran els vents freds i vindran els plans de sofà, manta, xocolata calenta i peli, acompanyats d'una bona calefacció per a la teva llar que et permeti estar realment còmodes en aquests mesos de baixes temperatures.

La teva llar encara no està preparada per a afrontar els llargs mesos de baixes temperatures? No et preocupis, A FESMÉS t'ajudem amb els millors productes de calefacció i climatització per a la llar! Som conscients que qualsevol canvi d'estació afecta al nostre cos, però, sobretot, ens afecten els canvis bruscos de temperatura, perquè quan el fred entra al nostre cos i ens destempla, no és una tasca fàcil desfer-nos-hi, oi? Per aquest motiu, hem preparat la millor selecció de productes de calefacció perquè trobis tot el que necessitis i afrontis l'hivern de la millor manera possible. Però també optimitzant el consum elèctric de la nostra calefacció.

Excel·lent selecció de productes de calefacció i climatització de la llar

En aquesta secció t'oferim un ampli ventall de possibilitats per a climatitzar els diferents espais dels habitatges, adaptant-nos a les diferents necessitats de cadascun, amb la finalitat d'aconseguir l'ambient i la temperatura desitjada.

Entre els productes que oferim en el nostre apartat de calefacció per a la llar, destaquem:

  • Xemeneies elèctriques decoratives: Si estàs buscant un producte que sigui funcional i decoratiu alhora, comprar les xemeneies elèctriques decoratives seran el teu millor aliat, ja que es caracteritzen pels seus impressionants dissenys que aporten un toc decoratiu bonic i original, perquè simulen les flames de la xemeneia i creen un ambient molt acollidor.
  • Estufes de llenya: Si prefereixes una forma sostenible de climatitzar la llar, pots optar per les estufes de llenya, que a més d'escalfar les diferents estades, compten amb un forn on podràs cuinar les teves millors receptes.
  • Estufes de pèl·lets: Una altra opció sostenible són les estufes de pèl·lets, que aporten calor, elegància i estil. A més, en aquesta mateixa secció trobaràs sacs de pèl·let i llenya de gran qualitat per a encendre les estufes.
  • Estufes de gas butà i parafina: Les estufes de gas butà i les estufes de parafina també són una molt bona opció, ja que desprenen calor de manera ràpida i eficaç creant l'ambient càlid desitjat.
  • Estufes exteriors de gas: A més, també tenim disponibles estufes exteriors de gas, perquè puguis amortitzar la terrassa en qualsevol estació de l'any.
  • Radiadors d'oli: Per a escalfar espais més reduïts, les millors opcions són els radiadors d'oli, els convectors elèctrics i els calefactors, ja que es caracteritzen per ser imprescindibles en espais petits com el bany, l'habitació o la cuina.

Comptem amb diferents tipus de calefactors, entre els quals destaquen els calefactors halògens, els calefactors elèctrics i els calefactors ceràmics perquè triïs el que millor s'adapti a les teves necessitats.

Per a espais com el bany, no poden faltar els radiadors tovallolers que mantindran la tovallola ben calenta per a quan surtis de la dutxa o banyera sense passar fred.

Com triar el millor tipus d'estufa per a la teva llar

Encara no et decideixes sobre quin tipus d'estufa calefactora és millor per a la teva llar? Et donem algunes claus perquè puguis triar el sistema de calefacció que millor s'adapti a la teva llar. Entre les claus a destacar a l'hora de triar una estufa, destaquem la capacitat calòrica, el rang de calefacció i l'eficiència energètica. 3 punts dels quals a FESMÉS donem molta importància a tots els nostres productes.

Tingues en compte la ubicació de l'estufa i la potència calorífica que necessitaràs. D'aquesta manera et podràs centrar en quins models de calefacció s'ajusten millor a les necessitats de la teva llar.

Segons el teu pressupost. Sobre aquest punt, a FESMÉS no tindràs cap problema, ja que t'oferim les millors estufes i els productes de calefacció de major qualitat/preu del mercat.

Revisa les finestres i l'aïllament general de la teva llar. Si aquest està en bones condicions, no et farà falta massa potència calorífica ni un sistema de calefacció molt potent, amb un model d'estufa senzill podràs escalfar tot la teva llar.

Manteniment i accessoris de calefacció

Finalment, no ens podem oblidar de cuidar i mantenir l'estat impol·lut dels productes de calefacció amb productes de manteniment calefacció. Independentment del model d'estufa que decideixis quedar-te, t'oferim tubs i accessoris per a estufes que garanteixen el seu correcte funcionament.

T'ho continuaràs pensant? Tria un dels nostres productes de calefacció i oblida't de passar fred!