Estufes exteriors a gas

Les estufes exteriors a gas butà, són l'opció més òptima i econòmica per proporcionar calor en zones com els patis, jardins, terrasses i zones exteriors de negocis com bars, restaurants, hotels, pubs o càmpings

Amb l'arribada de l'hivern acostumem a relacionar el fred i les baixes temperatures amb les tardes de diumenge davant de la xemeneia elèctrica encastable o al costat de les estufes de llenya, mentre veiem una pel·lícula al sofà, oi? Això no implica que ens haguem d'oblidar de les terrasses, els jardins i la vida a l'exterior de la llar i per aquest motiu, a Fesmés volem allargar el gaudi de les terrasses i els jardins, posant a la teva disposició les millors estufes exteriors de gas . No te les pots perdre!

Com funcionen les estufes de gas butà exterior?

Les estufes de gas butà exterior són l'opció més òptima i econòmica per proporcionar calor en zones exteriors com patis, jardins o terrasses. A més, són un valor afegit, sobretot en el sector de l'hostaleria, ja que els clients valoren molt el poder estar a l'aire lliure sense passar fred, i per aquest motiu, la majoria de bars, restaurants, hotels i pubs compten amb una estufa de gas exterior.

No obstant això, a les llars també tenen un paper molt important, ja que faciliten fer vida al carrer, és a dir, no per l'arribada de l'hivern hauràs de deixar de fer barbacoes o menjar al jardí. Per tant, són molt versàtils i imprescindibles durant els mesos de baixes temperatures.

Aquestes estufes estàs dissenyades amb materials d'alta qualitat, sistemes de seguretat, encesa mitjançant piezo elèctric automàtic o sistema antibolcada.
Són la millor elecció per escalfar zones exteriors diàfanes de múltiples mesures, i, a més, disposen de rodes incorporades, que et permetran transportar-la i canviar-la d'ubicació fàcilment.