Estufes exteriors a gas

Les estufes exteriors a gas butà, són l'opció més òptima i econòmica per proporcionar calor en zones com els patis, jardins, terrasses i zones exteriors de negocis.

Filtrar per:

Marca
Color
Alçada (mm)
Capacitat calorífica (kcal/h)
Filtre

Amb l'arribada de l'hivern acostumem a relacionar el fred i les baixes temperatures amb les tardes de diumenge davant de la xemeneia elèctrica encastable o al costat de les estufes de llenya, mentre veiem una pel·lícula al sofà. Això no implica que ens haguem d'oblidar de les terrasses, els jardins i la vida a l'exterior de la llar i per aquest motiu, a Fesmés volem allargar el gaudi de les terrasses i els jardins, posant a la teva disposició les millors estufes exteriors de gas. No te les pots perdre!

Com funcionen les estufes de gas butà exterior?

Les estufes de gas butà exterior són l'opció més òptima i econòmica per proporcionar calor en zones exteriors com patis, jardins o terrasses. A més, són un valor afegit, sobretot en el sector de l'hostaleria, ja que els clients valoren molt el poder estar a l'aire lliure sense passar fred, i per aquest motiu, la majoria de bars, restaurants, hotels i pubs compten amb una estufa de gas exterior.

No obstant això, a les llars també tenen un paper molt important, ja que faciliten fer vida al carrer, és a dir, no per l'arribada de l'hivern hauràs de deixar de fer barbacoes o menjar al jardí. Per tant, són molt versàtils i imprescindibles durant els mesos de baixes temperatures.

Aquestes estufes estàs dissenyades amb materials d'alta qualitat, sistemes de seguretat, encesa mitjançant piezo elèctric automàtic o sistema antibolcada. Són la millor elecció per escalfar zones exteriors diàfanes de múltiples mesures, i, a més, disposen de rodes incorporades que et permetran transportar-la i canviar-la d'ubicació fàcilment.