Estufes de llenya

¡Aporta calidesa i confort a casa teva amb les nostres estufes de llenya! Entra a Fesmés i descobreix les millors estufes de llenya en diferents models que crearan l'ambient idíl·lic desitjat. No te les pots perdre!

Les estufes de llenya són una molt bona opció a tenir en compte per aportar més calor a una zona determinada de la llar, complementant així el sistema central de calefacció del teu habitatge. A Fesmés t'oferim la millor selecció d'estufes de llenya en diferents mides i formes perquè trobis la que s'adapti a les teves necessitats. A més, ofereixen característiques com la doble combustió, sistema de vidre net, forn incorporat i alt rendiment energètic. Totes aquestes funcions i al millor preu!

Avantatges de les estufes de llenya?

Les estufes de llenya són imprescindibles en els llargs mesos d'hivern perquè gràcies a la calor que desprenen, podràs tenir la teva llar ben calenteta i amb olor de fusta, ja que a l'utilitzar llenya com a combustible, a part d'estalviar energia elèctrica i aconseguir disminuir les factures de llum, donarà un toc rústic al teu habitatge gràcies a la calidesa que aporten la llum de les flames.

No ens podem oblidar que, per instal·lar una estufa de llenya, cal disposar d'una sortida de fums amb les mesures adequades per a un correcte funcionament i evacuació de fum.
Però, per escalfar la teva llar al complert, podràs completar l'estufa de llenya amb una estufa butà a l'habitació o una estufa d'oli al menjador. Si ho prefereixes, també la podràs combinar amb un calefactor elèctric o un calefactor ceràmic que t'ajudarà a aconseguir la temperatura ideal en espais reduïts com el bany o el dormitori.

Com encendre una estufa de llenya

Si és la primera vegada que encens la teva recentment estrenada estufa de llenya, està bé que puguis aprendre a encendre-la amb total seguretat i confiança. A FESMES volem que gaudis de la primera encesa de la teva estufa de llenya, per la qual cosa t'ensenyem a encendre-la en pocs i senzills passos:

  • La llenya no ha d'estar molt freda. Perquè la llenya pugui prendre bé en la teva estufa, està no ha d'estar molt freda, si l'emmagatzemes en un lloc bastant fred, assegurat de ficar la llenya que vagis a utilitzar dins de la teva llar, almenys el dia abans.
  • Parteix-la en trossos de 4 o 5 centimetres de diàmetre. D'aquesta manera t'asseguraràs que el foc cremi el més ràpid possible.
  • Obre els reguladors de tir de l'estufa de llenya
  • Organitza bé la llenya. Introdueix dos troncs a l'interior de l'estufa i després algunes capes de llenya més petites fins que es cobreixin les entrades d'aire secundàries, per a acabar, col·loca un tronc de grandària normal damunt de tot el munt
  • Posa dos troncs a l'interior de l'estufa i col·loca damunt diverses capes de llenya més petita fins a cobrir les entrades d'aire secundàries. Al final, col·loca un tronc de grandària normal damunt de la resta.
  • Introdueix 2 o 3 de pastilles d'encesa sota l'última capa de llenya més petita i encengui-la.
  • Tanca la porta de l'estufa de llenya i el foc començarà a prendre's.
  • Afegeix nova llenya amb freqüència, Introdueix nova llenya en petites dosis a mesura que vagi passant el temps. La major calor s'obté quan la flama és estable i el fum de la xemeneia és poc dens.

 

En definitiva, les estufes de llenya són un element decoratiu del menjador que aportarà estil i serà el punt de reunió amb la família i amics. Si la teva elecció és una estufa de llenya amb forn, podreu cuinar tots junts al seu voltant.

Finalment, no t'oblidis de col·locar a prop de l'estufa de llenya els accessoris xemeneia que t'ajudaran a gestionar i a mantenir la xemeneia neta i ordenada.