Radiadors d'oli

Els radiadors d’oli són ideals per a escalfar espais com el saló, el dormitori, la cuina o el menjador de manera puntual. Entra a fesmés i descobreix els millors radiadors amb diferents models. No tel's perdis!

Filtrar per:

Marca
Model
Color
Material
Potència (W)
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Rodes
Filtre

El radiador d'oli és un sistema de calefacció per aportar reforç extra al sistema de calefacció central que ja disposa la teva llar, per tant, són el complement ideal de qualsevol estufa pellets o estufa llenya. Entra a Fesmés i aprofita't dels millors preus en diferents models i mides. Corre que volen!

Com funcionen els radiadors d'oli?

Els radiadors d'oli  tenen les mateixies característiques que  la calefacció elèctrica, ja que són silenciosos i fàcils de transportar. Un cop apagats, mantenen la calor durant una estona, fet que t'ajudarà a reduir i aprofitar el consum elèctric al màxim. Un cop s'hagin refredat, és important netejar-los amb netaja radiadors i productes específics, per mantenir el seu estat en perfectes condicions.

Aquests petits electrodomèstics es caracteritzen per tenir un termòstat ajustable com els calefactors elèctrics de baix consum, també per contenir rodes pel desplaçament, sistema de protecció per sobre escalfament i un pilot lluminós. A més, són molt versàtils i imprescindibles durant l'hivern, ja que et permeten escalfar qualsevol zona de la llar ràpidament, evitant passar per aquests moments de fred en què, si se'ns fica el fred pel cos, ens és molt difícil de tornar a entrar en calor. Evita passar fred amb els nostres radiadors d'oli!

FAQs

Quins són els avantatges dels radiadors d'oli?

Els avantatges dels radiadors d'oli inclouen la seva eficiència, capacitat per a mantenir la calor durant un temps prolongat, baix nivell de soroll durant el funcionament i la seva portabilitat. A més, no generen emissions, la qual cosa els fa respectuosos amb el medi ambient.

Són eficients els radiadors d'oli?

Sí, els radiadors d'oli són eficients en termes de mantenir la calor durant un temps prolongat. Una vegada que s'escalfen, continuen emetent calor fins i tot després d'apagar-los, la qual cosa ajuda a estalviar energia.

Com es mantenen els radiadors d'oli?

El manteniment dels radiadors d'oli és senzill. Has d'assegurar-te de mantenir-los nets i sense obstruccions, i verificar regularment les connexions elèctriques. No és necessari emplenar l'oli, ja que és un sistema tancat.

Es poden utilitzar els radiadors d'oli com a font principal de calefacció?

Sí, els radiadors d'oli poden utilitzar-se com a font principal de calefacció, especialment en habitacions petites o en climes més temperats. No obstant això, en zones molt fredes, és possible que es necessitin sistemes de calefacció addicionals.