El radiador d'oli és un sistema de calefacció per aportar reforç extra al sistema de calefacció central que ja disposa la teva llar, per tant, són el complement ideal de qualsevol estufa pellets o estufa llenya. Entra a Fesmés i aprofita't dels millors preus en diferents models i mides. Corre que volen!

Com funcionen els radiadors d'oli?

Els radiadors d'oli  tenen les mateixies característiques que  la calefacció elèctrica, ja que són silenciosos i fàcils de transportar. Un cop apagats, mantenen la calor durant una estona, fet que t'ajudarà a reduir i aprofitar el consum elèctric al màxim. Un cop s'hagin refredat, és important netejar-los amb netaja radiadors i productes específics, per mantenir el seu estat en perfectes condicions.

Aquests petits electrodomèstics es caracteritzen per tenir un termòstat ajustable com els calefactors elèctrics de baix consum, també per contenir rodes pel desplaçament, sistema de protecció per sobre escalfament i un pilot lluminós. A més, són molt versàtils i imprescindibles durant l'hivern, ja que et permeten escalfar qualsevol zona de la llar ràpidament, evitant passar per aquests moments de fred en què, si se'ns fica el fred pel cos, ens és molt difícil de tornar a entrar en calor. Evita passar fred amb els nostres radiadors d'oli!