Estufes de pellets

Gran varietat d'estufes de pellets que aportaran calor i elegància a qualsevol part de la llar. Entra a Fesmés i climatitza la teva casa amb estil mentre estalvies energia! La combinació perfecta, oi?

Cerques una forma ecològica i eficient d'escalfar la teva llar per als mesos més freds? A FESMÉS t'oferim una fantàstica selecció d'estufes de pèl·lets, un material amb un extraordinari poder calorífic i una baixa emissió de CO2

Comprar les millors estufes de pellets ecològiques

Si vols aconseguir un gran confort i calidesa a casa teva de forma ràpida, les estufes de pellets seran la teva millor opció, ja que es caracteritzen per la seva gran potència, encesa automàtica, programador, protecció interior amb vermiculita, ventilador ajustable i possibilitat de control amb telèfon intel·ligent. És increïble però cert! Entra a Fesmés i descobreix una gran varietat de models que s'adaptaran a tots els estils de decoració de les llars i seran l'element imprescindible durant l'hivern.

Les estufes de pèl·let, a més d'aportar estil i ser el punt de reunió amb la família i amics, es caracteritzen per la sensació de confort que desprenen, ja que, juntament amb una estufa de llenya petita, les flames produeixen una llum que transformarà el menjador o l'espai on estiguin ubicades en un dels llocs més acollidors de la llar.

Avantatges de les estufes de pellets?

Les estufes de pellets són el sistema de calefacció per excel·lència, ja que tenen la capacitat d'oferir estalvi i sostenibilitat en un únic electrodomèstic. T'aporten el benestar que estàs buscant d'una manera senzilla i còmoda i, a més, t'ajuden a estalviar en les despeses energètiques de la llar o del teu negoci, depenent del lloc on estiguin ubicades.

Aquest tipus d'estufes es caracteritzen per utilitzar combustió mitjançant pellets, petits trossos de fusta procedents de fusta sobrant i serradures premsat ecològic que es venen en sacs que ocupen poc espai d'emmagatzematge. A més, compten amb un sistema d'automatització i programació de les hores que vulguis que estigui en funcionament i, per tant, únicament hauràs d'assegurar-te tenir la quantitat de pellets suficient i a gaudir!

Com s'encén una estufa de pellets?


En el moment previ a encendre per primera vegada la teva estufa de pellet recentment adquirida a FESMÉS, és important que sàpigues com fer-ho de manera segura i correcta. Et fem aquí els passos perquè puguis encendre la teva estufa de pèl·lets ecològica:

  • Omple el dipòsit de la teva estufa de pellets amb la quantitat adequada.
  • L'encesa de les estufes de pellets és completament automàtica, per a posar-la en marxa, només hauràs de prémer un botó i després anar regulant amb la potència que desitgis.
  • El motor agafarà els pellets del dipòsit i s'anirà escalfant, començant-se a moure. Amb cada gir caurà una quantitat de pèl·lets en el cremador perquè salti la flama i l'aparell s'escalfi.
  • Una vegada es cremin els pèl·lets, la calor pujarà al bescanviador, perquè el ventilador agafi l'aire fred de l'estada i l'intercanviï per aire calent.

 

Abans d'instal·lar una estufa pellet, hauràs de tenir en compte el lloc on la vulguis situar, ja que ha de tenir una sortida de fums amb el diàmetre adequat i els m² que vulguis abastar amb la seva calor. Però, si no pots dur a terme la seva instal·lació, pots optar per una calefacció elèctrica o un calefactor infrarojos que no necessiten cap sortida de fum o bé, podràs col·locar xemeneies elèctriques que a més d'escalfar l'ambient, aportaran elegància i decoració.

Finalment, podràs completar l'estufa de pellets amb una estufa exterior amb la finalitat d'aprofitar al màxim tots els espais de la llar, incloent la zona de terrassa i jardí sense passar fred.