Prestatgeries metàl·liques en kit

Gran varietat de prestatgeries metàl·liques en diferents mides perquè aprofitis l'espai de la teva llar, el mantinguis ben ordenat i t'oblidis del desordre. Entra a Fesmés i aprofita't de la millor relació qualitat preu. T'ho perdràs?

Filtrar per:

Color
Número de baldes
Capacitat de càrrega (kg)
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Ets d'aquelles persones que pensa que tenir un garatge, rebost o traster ben ordenat és missió impossible? Doncs ja pots estar canviant d'opinió perquè a Fesmés t'oferim una gran varietat de prestatgeries metàl·liques en Kit en diferents models i dissenys, que t'ajudaran a ordenar el caos. Sona bé, oi? No te les pots perdre!

Les prestatgeries metàl·liques en Kit són una opció perfecta per a guardar i emmagatzemar tot tipus de productes en diferents espais de la llar, ja que pots posar una prestatgeria metàl·lica en kit al traster, al garatge o al rebost. A més, podràs ordenar des de productes d'alimentació, fins a les eines elèctriques o de jardí i col·locar-les a la banda dels armaris jardí o de l'armari resina.

Les prestatgeries metàl·liques en Kit, també són ideals per a magatzems de botigues, tallers i estades similars, ja que permeten mantenir ordenats i ben classificats els diferents productes. Si ho prefereixes, les pots combinar amb les prestatgeries de metall decoratives o amb els mobles de resina i aconseguir, en la mesura del possible, emmagatzemar els teus productes amb estil.

Recorda que l'elecció l’has de realitzar en funció de les necessitats que vulguis cobrir i, a més, hauràs de saber les mesures exactes i el pes aproximat que ha de suportar, per tal de triar la prestatgeria metàl·lica en kit adequada per a tu.