Convectors elèctrics

Comptar amb un convector elèctric permet escalfar espais de mida reduïda com el bany, la cuina o dormitoris. A Fesmés t’oferim una selecció de convectors fixes al millor preu.

Filtrar per:

Marca
Model
Color
Potència (W)
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Rodes
Filtre

Estàs buscant un sistema de calefacció efectiu per a la teva llar? Si és així, estàs al lloc adequat! 

Els convectors elèctrics ofereixen una distribució ràpida de la calor i són idonis per col·locar en habitacions petites com el bany, la cuina, el dormitori o la zona d'oficina. Però, si els vols col·locar al menjador, els podràs combinar perfectament amb estufes parafina, estufes a llenya o amb una estufa pellets petita. Encara que, si prefereixes mantenir una línia decorativa moderna, la millor opció serà combinar-ho amb una xemeneia decorativa, per tal d'aconseguir escalfar espais de major dimensió de forma molt més ràpida.

Els convectors elèctrics es poden transportar fàcilment gràcies a la forma compacta que presenten. Alguns convectors presenten rodes, com les estufes de gas flama blava, facilitant el transport d'un lloc a un altre de la llar sense cap tipus d'esforç i amb les màximes facilitats possibles.

Com funcionen els convectors elèctrics?

Els convectors elèctrics són molt versàtils i presenten un funcionament senzill, ja que al seu interior estan situades unes resistències que, al connectar-se amb la corrent, escalfen l'aire que circula a través d'elles i l'expulsen a l'exterior, climatitzant els diferents espais. A més, no requereixen cap tipus de manteniment, simplement una presa de corrent on els col·loquis. Fes-te amb aquest imprescindible durant l'hivern!

Convectors elèctrics Fesmés

Fesmés posem a la teva disposició els millors convectors elèctrics en diferents estils i mides, perquè escullis el que millor s'adapti als teus gustos i necessitats. Fes un cop d'ull als nostres convectors elèctrics!