Matalassos i somiers

Matalassos enrotllats i somiers amb tots els complements necessaris per gaudir d'un agradable descans. Entra a Fesmés i descobreix la millor selecció de matalassos enrotllats, somiers, coixins i potes al millor preu!

Filtrar per:

Tipus de producte
Col·lecció
Material
Amplada (mm)
Longitud (mm)
Filtre

Troba el matalàs perfecte junt amb el teu somier per al teu dormitori

T'agradaria començar el dia després d'haver dormit i aixecar-te com nou? A FESMÉS posem a la teva disposició els millors matalassos enrotllats, somiers, potes i coixins per garantir un agradable descans, ja que la nostra missió és que tinguis un somni reparador i que et llevis preparat per un nou dia.

Per obtenir un agradable descans, és molt important disposar d'un matalàs de qualitat i d’un somier que no alteri les seves propietats físiques, ja que de res serveix comprar-se el millor matalàs, si el col·loquem sobre un somier inadequat, perquè perdrà les seves qualitats en lloc de potenciar-les.

Com escollir un bon matalàs?

El matalàs ideal és aquell que és prou ferm com per alinear el cos correctament ja que, si li falta fermesa, el cos queda enfonsat, provocant dolors d'esquena. En canvi, si és massa ferm, no es pot adaptar al cos i acaba resultant incòmode.

Per garantir un somni de qualitat, és de vital importància saber escollir el matalàs adequat i combinar-ho amb un coixí viscoelàstic que ens permeti relaxar-nos i desconnectar de totes les preocupacions que ens van sorgint dia rere dia. A més, també ho pots completar amb capçals fusta que decoraran la teva habitació i la transformaran en el lloc idoni per dormir.

En aquesta secció trobaràs matalassos enrotllats de viscoelàstica de gran qualitat per col·locar-los sobre d'un dels nostres somiers. Aquests matalassos de viscoelàstica destaquen per la seva gran comoditat, però, sobretot, per tenir la capacitat d'adaptar-se a la temperatura corporal. A més, pots escollir entre un gruix de 150 mm per a dormitoris infantils o de 190mm si és per a dormitoris de matrimoni.

Si prefereixes pujar un esglaó la qualitat, la millor opció sens dubte serà un matalàs de viscocarbono que t'aportarà encara més confort i s'adaptarà completament a les diferents corbes del cos.

Un cop hagis escollit el matalàs, et caldrà completar-lo amb un dormitori matrimoni modern i un capçal de llit, per aconseguir tenir l'habitació dels teus somnis.