Espelmes citronella i torxes jardí

Decora i gaudeix al màxim del jardí del teu habitatge amb les nostres espelmes citronella, ambientadors i torxes de jardí! Troba a FESMÉS espelmes antimosquits i torxes que et permetran ambientar el jardí i oblidar-te dels mosquits.

Filtrar per:

Tipus de producte
Aroma
Capacitat (ml)
Filtre

Compra ambientadors, espelmes citronella antimosquits i torxes jardí a FESMÉS

Les espelmes de citronella juntament amb els ambientadors i torxes de jardí, són una opció estupenda per decorar les zones exteriors de la llar i espantar els mosquits, mosques i tota mena d'insectes. Perquè segur que a tu també t'ha passat, d'estar gaudint del jardí o terrassa del teu habitatge, oblidant-te de tot i desconnectant de la rutina, quan de sobte, escoltes aquell soroll tan característic d'un mosquit a prop de la teva orella i la relaxació desapareix de cop, oi?, i en aquest moment és quan t'adones de la importància de comprar citronella, espelmes i ambientadors antimosquits.

Per què comprar difusors, torxes i espelmes antimosquits?

Les espelmes de citronella, torxes i difusors antimosquits són un remei infal·lible per protegir-te de les possibles picades mentre gaudeixes de l'aire lliure, ja que a més de l'agradable aroma que desprenen, són decoratives, econòmiques i el més important de tot és que et deixen gaudir de l'exterior del teu habitatge sense patir picades de mosquit. Troba el millor preu per a les teves espelmes de citronella i difusor d'aromes antimosquits a FESMÉS!

On i quan col·locar les espelmes i repel·lent de mosquit?

És recomanable encendre espelmes de citronella i col·locar repel·lent d'antimosquits sempre que romanguis a l'exterior de la llar i no tinguis moviment, ja que en aquest moment és quan aprofiten els mosquits per picar. A més, si estàs en una zona humida i de muntanya, assegura't de col·locar un difusor d’antimosquits o una vela de citronella a prop teu, en cas contrari, acabaràs ple de picades.

Les espelmes de citronella i els ambientadors antimosquits són ideals per a col·locar als balcons, jardins o terrasses, sobretot quan el sol va desapareixent, que a més d'aportar un toc de llum decoratiu, eliminarà l'aparició de mosquits.

En definitiva, les espelmes i ambientadors antimosquits sempre són una bona opció per decorar i protegir-te de les incòmodes picades de mosquit, així que no t'ho pensis més i tria l'aroma que més t'agradi per oblidar-te dels mosquits!

Il·lumina i espanta els mosquits amb torxes de jardí!

Il·luminar amb torxes de jardí s'ha convertit en tendència, ja que són ideals per crear un ambient especial, decorar les zones exteriors i espantar els mosquits i insectes al mateix temps. A més,  són una de les millors opcions per il·luminar camins de jardins i terrasses, aportant un toc decoratiu a les nits d'estiu. Aporta calidesa i estilitza el jardí de la teva llar!