Amb el temps, l'interior dels nostres armaris passa d'una perfecta organització al caos més absolut. En molts casos, el "mèrit" d'aquest descontrol no és només nostre: l'interior de l'armari no està preparat per al tipus d'emmagatzematge que necessitem. En aquest sentit, les solucions d'organitzacions per a interiors d'armaris de Fesmés t'ajudaran a posar tot sota el més absolut ordre.

A més, tindràs la sensació d'augmentar la capacitat d'emmagatzematge dels teus armaris. En organitzar tot correctament, disposaràs de més espai per a noves peces o objectes.

Accessoris per a interiors d'armaris

La clau per a una millor organització dins dels nostres armaris robers és comptar amb els accessoris adequats. Els més habituals són:

  • Penjadors: jaquetes, camises, vestits ... hi ha una sèrie de peces que no podem doblegar i guardar en un calaix. En aquests casos, els penjadors us permetran penjar aquest tipus de roba.
  • Caixes de tela: tots tenim un cinturó, corbata o fermall que no té un lloc específic a l'interior de l'armari. Les caixes de tela permeten millorar l'organització dels armaris i assignar un espai específic per a aquests accessoris.
  • Fundes per a roba: per a les peces més delicades necessitarem un emmagatzematge especial. Les fundes per a roba us permetran posar en lloc segur els vostres millors vestits i vestits.
  • Bosses estalvia-espai: per a aquelles peces que vulgueu guardar però a les que doneu poc ús, o si necessiteu fer el canvi d'armari entre l'hivern i el bon temps, les bosses estalvia-espai us permetran guardar-les ocupant el menor espai possible.