Interior d'armari

El teu armari és un desastre? No trobes res? Organitza l'interior del teu armari amb les solucions que oferim a Fesmés: tots els accessoris per a interiors d'armaris al teu abast.

Filtrar per:

Tipus de producte
Filtre

Amb el temps, l'interior dels nostres armaris passa d'una perfecta organització al caos més absolut. En molts casos, el "mèrit" d'aquest descontrol no és només nostre: l'interior de l'armari no està preparat per al tipus d'emmagatzematge que necessitem. En aquest sentit, les solucions d'organitzacions per a interiors d'armaris de Fesmés t'ajudaran a posar tot sota el més absolut ordre.

A més, tindràs la sensació d'augmentar la capacitat d'emmagatzematge dels teus armaris, ja que al organitzar-ho tot correctament, disposaràs de més espai per a noves peces o objectes.

Mantenir un armari ordenat

Tenir un armari ordenat és més important del que podria semblar a simple vista. Algunes de les principals raons són les següents:

 • Facilita la cerca: quan el teu armari està ordenat, és molt més fàcil trobar el que necessites. Això estalvia temps i redueix la frustració de buscar alguna cosa en un desordre caòtic.
 • Estalvia espai: una organització adequada de l'armari pot ajudar-te a aprofitar al màxim l'espai disponible. Pots guardar més coses en el mateix espai si estan organitzades de manera eficient.
 • Cuida la teva roba: quan la teva roba està ben doblegada i penjada, dura més temps. Evites arrugues, desgast innecessari i danys a les peces.
 • Fomenta la neteja: mantenir un armari ordenat sovint comporta mantenir-lo net. Això evita l'acumulació de pols i la proliferació d'àcars.
 • Redueix l'estrès: el desordre pot generar estrès. Tenir un espai organitzat i net en el qual puguis trobar les teves coses fàcilment pot ajudar a reduir l'ansietat i la sensació de caos en la teva vida quotidiana.
 • Fomenta la responsabilitat: mantenir el teu armari en ordre requereix un cert nivell de responsabilitat i disciplina. Això pot fomentar hàbits organitzatius en altres àrees de la teva vida.
 • Facilita la planificació d'abillaments: un armari organitzat et permet veure clarament el que tens, això simplifica la tasca de planificar què posar-te cada dia i t'ajuda a aprofitar al màxim el teu guarda-roba.
 • Evita compres innecessàries: quan tens un armari ben organitzat, és menys probable que compris articles duplicats o coses que realment no necessites perquè pots veure el que ja tens.
 • Promou la donació o venda d'articles no desitjats: en organitzar el teu armari, és més probable que t'adonis de les peces que ja no uses. Pots donar-les o vendre-les, la qual cosa et permet alliberar espai i, possiblement, guanyar una mica de diners extres.
 • Millora l'estètica: un armari ordenat llueix millor. Si tens un armari amb portes de vidre o prestatges oberts, una organització acurada pot fer que l'espai sigui visualment atractiu.

Accessoris per a interiors d'armaris

La clau per a una millor organització dins dels nostres armaris robers és comptar amb els accessoris adequats. Els més habituals són:

 • Penjadors: jaquetes, camises, vestits... Hi ha peces de roba que no podem doblegar i guardar en un calaix. En aquests casos, els penjadors ens permetran penjar aquest tipus de roba.
 • Caixes de tela: tots tenim un cinturó, corbata o fermall que no té un lloc específic a l'interior de l'armari. Les caixes de tela permeten millorar l'organització dels armaris i assignar un espai específic per a aquests accessoris.
 • Fundes per a roba: per a les peces més delicades necessitarem un emmagatzematge especial. Les fundes per a roba us permetran posar en lloc segur els vostres millors vestits i vestits.
 • Bosses estalvia-espai: per a aquelles peces que vulgueu guardar però a les que doneu poc ús, o si necessiteu fer el canvi d'armari entre l'hivern i el bon temps, les bosses estalvia-espai us permetran guardar-les ocupant el menor espai possible.