Ventiladors de sostre

Refresca i estilitza la llar amb els nostres ventiladors de sostre! A FESMÉS trobaràs ventiladors de sostre i ventiladors de sostre amb llum que t'aportaran el benestar desitjat en els dies calorosos de l'any. Tria el teu preferit!

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Comandament a distància
Diàmetre (Ø mm)
Potència (W)
Superfície (m²)
Filtre

Compra ventiladors de sostre a FESMÉS

T'agradaria refrescar l'habitatge en els mesos més calorosos de l'any, al mateix temps que millores la decoració de la llar? Si és així, estàs al lloc indicat!

A FESMÉS som conscients que la sensació de calor, pot arribar a aclaparar molt i per aquest motiu, volem millorar el teu benestar en l'època més calorosa de l'any, posant a la teva disposició els millors ventiladors de sostre, disponibles per accionament amb sistema de cadena o comandament a distància que a més de decorar les estances, t'aportaran aquesta sensació de frescor tan desitjada. No t'ho pensis més i climatitza la llar!

Quin tipus de ventiladors de sostre trobaràs?

En aquesta secció t'oferim la millor selecció de ventiladors de sostre, entre els quals destaquem els següents:

 1. Ventiladors de sostre amb llum, com el seu propi nom indica, són ventiladors que a més de refrescar l'ambient de la llar, es caracteritzen per portar incorporada una bombeta que permet il·luminar les diferents estances, aportant un toc decoratiu diferencial.
 2. Ventiladors de sostre sense llum, són ventiladors que desenvolupen la funció d'airejar, refrescar i pal·liar l'efecte de calor i xafogor, provocat per les altes temperatures.

 

Avantatges dels ventiladors de sostre

Els ventiladors de sostre es caracteritzen per ser el millor aliat en l'època d'estiu, ja que a més de la funció que exerceixen, de pal·liar la calor, ofereixen un gran ventall d'avantatges que s'han de tenir en compte, entre les quals destaquem les següents:

 • Aconsegueixen una sensació tèrmica d'uns 8ºC menys de temperatura en espais tancats respecte a la temperatura real.
 • Consumeixen la meitat d'energia que una màquina d'aire condicionat.
 • Formen part de la decoració de l'habitatge, ja que en estar penjats de sostre, estilitzen qualsevol estada.
 • Són molt versàtils, ja que depenent del model, a més de refrescar els ambients, alguns d'ells compten amb llum.
 • Són saludables, és a dir, menys perjudicials per a la salut perquè no ressequen l'aire i eviten refredats.
 • Fàcils d'instal·lar, ja que únicament hauràs de tenir present que el sostre on el vulguis ubicar, tingui l'alçada adequada.
 • Silenciosos, ja que el soroll que emeten a penes s'aprecia.
 • Allunyen els insectes, ja que en emetre corrents d'aire, dificulten el vol de mosquits, mosques i altres insectes.

 

Com netejar els ventiladors de sostre?

Els ventiladors de sostre, com qualsevol altre element de la llar, requereixen un manteniment per millorar el seu aspecte i allargar la seva vida útil. Per tant, cal dur a terme una neteja adequada, però abans de res, cal tenir en compte els següents aspectes:

 1. Netejar la pols de les aspes o pales del ventilador de sostre de forma regular i comprovar que els mecanismes i peces que formen part del ventilador estiguin ben subjectes i correctament muntades.
 2. No utilitzar productes químics ni aigua per netejar, ni tampoc utilitzar cap mena de raspall o derivat, simplement aplicar un drap molt suau i net per no danyar el color i el material.
 3. Es recomana desconnectar el ventilador de sostre de la xarxa elèctrica per evitar sobretensions en els mecanismes elèctrics, si no l'utilitzaràs en una llarga temporada.
 4. Finalment, també hauràs de saber que els ventiladors de sostre no necessiten lubricants, ja que el motor disposa de coixinets de lubricació permanent.