Taules d'escriptori i ordinador

Descobreix les nostres taules d'escriptori i taules d'ordinador per a despatxos, oficines o per a l'habitació on vulguis treballar i transforma el teu lloc de treball en el lloc que sempre has somiat.

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Amplada (mm)
Fons (mm)
Nº de calaixos
Nº de portes
Nº de prestatges
Filtre

Àmplia selecció de taules d'escriptori i ordinador barates en diferents dissenys, estils i materials perquè s'adaptin a tots els ambients de la llar, ja sigui per a una habitació, per a un despatx o per l'espai que tu prefereixis, amb la finalitat de crear un ambient de treball idoni. Entra a Fesmés i descobreix taules d'escriptori i ordinador en infinitat de models de gran qualitat. No desaprofitis l'oportunitat!

Les taules d'escriptori i ordinador són la millor opció si busques un espai per estudiar o treballar, ja que es caracteritzen per la seva amplitud, funcionalitat i disseny, facilitant i millorant el nivell de concentració.

Per què comprar una taula d'escriptori?

És habitual que utilitzem qualsevol tipus de taula per treballar, utilitzar l'ordinador, estudiar... Però, a vegades, aquestes taules no estan preparades per actuar com taules d'escriptori. Ens falta espai, no tenim una bona organització o patim per una pobra ergonomia.

En aquest sentit, comprar una taula d'escriptori resulta imprescindible si l’utilitzarem amb freqüència, ja sigui per motius d'entreteniment, de treball o tots dos.

Quin tipus de taules d'escriptori i ordinador tenim disponibles?

Les taules d'escriptori amb safata interior extraïble són ideals per emmagatzemar documents i llibres, mantenint així l'espai de treball i d'estudi ben ordenat. Una altra opció que hauràs de tenir en compte, si una de les teves prioritats és mantenir l'ordre, seran les taules d'escriptori amb calaixos, perquè podràs emmagatzemar tota la paperassa de treball de manera organitzada.

Les taules d'escriptori desplaçables són la millor opció si les vols posar en un espai reduït, o bé, si vols estalviar el màxim espai possible, ja que es caracteritzen per les seves reduïdes dimensions.

Finalment, les taules d'ordinador, com el seu nom indica, són taules de grans dimensions perquè puguis col·locar l'ordinador i els documents necessaris sense cap tipus de problema. Sigui quina sigui la teva prioritat, en aquesta secció trobaràs les millors taules d'escriptori i ordinador, que podràs combinar amb les nostres cadires d'escriptori barates i també amb les cadires despatx per aconseguir un espai perfecte per treballar.

Consells per triar la taula d'escriptori ideal

En el procés d'elecció i compra d'una taula d'escriptori barata et sorgiran dubtes sobre quin model escollir. Hem preparat una petita guia per ajudar-te amb aquesta elecció:

  • Mesura l'espai disponible: abans de començar a veure models de taules d'escriptoris, decideix en quin espai la ubicaràs i mesura les seves dimensions. Amb això podràs decidir millor si optar per models de taules d'escriptori petites per racons reduïts, o amplis escriptoris per a despatxos o habitacions grans. També tingues en compte si l'espai on col·locaràs la teva taula d'escriptori és una paret plana, un cantó o un àrea oberta.
  • Emmagatzematge: a Fesmés trobaràs taules d'escriptori amb calaixos, suports lliscants, prestatges i altres recursos d'emmagatzematge. O si ho prefereixes, escriptoris més minimalistes sense aquest tipus de solucions, que podràs complementar amb sistemes complementaris, com armaris o llibreries.
  • Ús principal: Utilitzaràs un ordinador de sobretaula? Hi estudiaràs? Serà el teu lloc de treball? Realitzaràs reunions de treball presencials?  Tingues clar l'ús principal que li donaràs a la teva taula d'escriptori abans de comprar un model o un altre.
  • Alçada: l'ergonomia és un factor molt important a l'hora d'escollir una taula d'escriptori. La teva alçada, la cadira que utilitzis, la disposició del teu ordinador i la pantalla; aquests i molts altres factors afectaran la teva posició davant de la taula.
  • Material i acabats: tant a nivell estètic, com pel pes a suportar, el material i l'estil és un altre dels criteris a tenir en compte a l'hora d'escollir la teva taula d'escriptori.