Menjadores per gossos i gats

Estàs buscant un menjador o abeurador per a gossos i gats? Si és així, estàs al millor lloc! A FESMÉS trobaràs la millor selecció de menjadores i abeuradors per a la teva mascota, des menjadores automàtics fins menjadores dobles. Corre, que volen!

Filtrar per:

Tipus de producte
Varietat
Material
Filtre

Compra menjadores per a gossos i gats a FESMÉS

Els menjadors i abeuradors són part dels accessoris indispensables que no poden faltar en un habitatge amb animals, ja que són els encarregats de nodrir, alimentar i tenir cura de la salut dels nostres peluts.

Per norma general, quan volem comprar una menjadora o abeurador per al nostre pelut, ens fixem en el disseny i el color, escollint així el que més ens agradi per a la nostra mascota, oi?, i és aquí on ens equivoquem, ja que cada tipus de mascota, en funció de la seva grandària i alçada, li anirà millor un tipus de menjadora i abeurador o un altre.

De manera que, si t'estàs plantejant comprar una menjadora per al teu gos o gat, et fascinarà la gran varietat de menjadores i abeuradors que t'oferim. No te les perdis i troba la seva!

Com escollir la menjadora i abeurador per a gos i gat ideal?

Abans d'escollir qualsevol tipus de menjadora o abeurador per a la teva mascota, és de vital importància que tinguis en compte les condicions i característiques mínimes que ha de tenir tant una menjadora com un abeurador, ja que en cas contrari, podria perjudicar a la teva mascota. El primer que hauràs de fer serà escollir un tipus de material, qualsevol material serà adequat sempre que presenti una resistència i seguretat mínima per al teu gos o gat. Per tant, hauràs d'assegurar que el recipient no compta amb cantonades ni trossos tallants que puguin danyar al teu pelut.

La segona cosa que hauràs de revisar és si es pot rentar fàcilment, perquè encara que sembli una ximpleria, tant els gossos com els gats (sobretot els gats) si veuen brut l'abeurador, són capaços de no beure fins que estigui net, i per tant, pot arribar a ser perillós escollir un abeurador que sigui difícil de netejar.

Finalment, hauràs d'adaptar la mesura de la menjadora i abeurador ala mida del gos o gat, ja que encara que tinguis un cadellet i sàpigues que creixerà, no has de caure en l'error de comprar un recipient gran, pensant que creixerà i li anirà millor, sinó tot el contrari, hauràs d'escollir una menjadora o abeurador adaptada a la mida i a l'edat del teu pelut.

Quin tipus de menjadores i abeuradors per a gats i gossos trobaràs?

En aquesta secció trobaràs un ampli ventall de menjadores i abeuradors amb la finalitat que trobis l'ideal per al teu pelut. Entre els diferents tipus que t'oferim, els classifiquem de la següent manera:

 • Menjadores i abeuradors automàtics, ideals per evitar afartaments tant d'aigua com de menjar, controlant la quantitat de menjar que li dónes a la teva mascota i conservant-la en un lloc fresc i sense contaminants.
 • Menjadors i abeuradors dobles, es caracteritzen per la seva gran comoditat, ja que en anar units, podràs donar-li menjar i de beure al teu pelut al mateix temps. Aquest tipus de menjadores i abeuradors són molt còmodes i ideals per anar de viatge
 • Menjadors i abeuradors individuals, són els més comuns i es caracteritzen per tenir cadascun la seva funció corresponent, és a dir, un bol per al menjar i un altre per a l'aigua.
 • Menjadors en alçada, faciliten la tasca tant de menjar com de beure, ja que en estar en una superfície elevada, el teu pelut podrà accedir sense cap mena de problema ni dificultat. Aquest tipus de menjadores es recomanen per a gossos d'edat avançada o amb problemes de mobilitat.

 

Avantatges i inconvenients menjadores automàtics

Un dels menjadors per a gossos i gats més pràctics que hi ha al mercat és la menjadora automàtica, ja que aporta una gran varietat d'avantatges, però d'altra banda també comporta una sèrie d'inconvenients que hauràs de tenir en compte en el moment d'escollir un tipus de menjadora o un altre.

D'una banda, les menjadores automàtiques ofereixen un ampli ventall d'avantatges, entre les quals trobem les següents:

 1. Ofereixen practicitat i seguretat per a aquelles persones que passen moltes hores fora de casa, aconseguint així que els gossos i gats tinguin la seva porció de menjar diària sense la necessitat que hi hagi algú a casa per donar menjar o beure.
 2. Protegeixen el menjar de paràsits i insectes.
 3. Eviten afartaments.
 4. Són un estimulant mental i cognitiu per als peluts.

 

D'altra banda, les menjadores automàtiques compten amb una sèrie de desavantatges que també s'han de tenir en compte, entre les quals destaquem les següents:

 1. Poden fer-se malbé i deixar de proporcionar menjar.
 2. Compten amb una bateria limitada que necessita carregar-se perquè funcioni correctament, per tant, cal pensar i carregar la menjadora.
 3. Suposen un cost més elevat que les altres menjadores i abeuradors.