Prestatgeries de cubs i modulars

Dissenya la teva pròpia prestatgeria i millora la decoració i estil del teu habitatge amb les nostres prestatgeries modulars i de cubs! A FESMÉS trobaràs prestatgeries cubs amb les que podràs escollir l'alçada i amplada. No te les perdis!

Filtrar per:

Model
Tipus de producte
Color
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Compra una prestatgeria modular a FESMÉS

Si estàs buscant una prestatgeria que s'adapti completament a aquest racó de la llar que està buit i tant de temps fa que estàs pensant a decorar, has trobat el millor lloc!

A FESMÉS som conscients de la importància que tenen les prestatgeries a l'habitatge, ja que a més de definir un estil a la llar, transmeten una imatge o una altra, tenint la capacitat d'ambientar qualsevol estada, aportant-li un toc decoratiu diferencial que no passa desapercebut.

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de prestatgeries modulars en diferents colors i mides, amb la finalitat que trobis la que millor s'adapti als teus gustos i necessitats i puguis redecorar l'habitatge completament al teu gust. Sona bé, oi? Segueix llegint!

Per què comprar una prestatgeria cubs?

Les prestatgeries de cubs són un dels millors mobiliaris que pots col·locar al teu habitatge, ja que aporten una gran varietat d’avantatges, entre els quals destaquem els següents:

  • La mida de la prestatgeria, això és un dels aspectes més rellevants, ja que les prestatgeries de cubs les pots dissenyar tu mateix i personalitzar en funció de l'espai que tinguis disponible, podent afegir més o menys cubs.
  • Millora l'estil decoratiu, ja que no és el mateix comptar amb una prestatgeria tradicional, que dissenyar-la al teu gust, amb la possibilitat de canviar l'ordre de les galledes i redecorar la prestatgeria, sense necessitat de comprar una de nova.
  • Són econòmiques i molt senzilles de muntar, ja que únicament hauràs d'escollir el racó o la paret on vulguis col·locar la prestatgeria de cubs. 

Quin tipus de prestatgeries de cubs trobaràs?

En aquesta secció posem a la teva disposició la millor varietat de prestatgeries modulars perquè trobis la teva preferida. Entre els diferents models, destaquem els següents.

  1. Prestatgeries modulars 1 cub, són aquelles que estan formades per un únic cub, ideals per a espais de reduïdes dimensions o bé, per dissenyar la teva prestatgeria comprant cubs per separat i col·locant-los al teu gust, ja sigui ajuntant i formant una prestatgeria de grandària superior o col·locant-los per separat a la paret.
  2. Prestatgeries modulars 2 cubs, són prestatgeries que es poden col·locar tant de forma vertical com horitzontal, formades per dos cubs que es poden acompanyar amb altres prestatgeries modulars i crear la ideal per a tu.
  3. Prestatgeries modulars 3 cubs, són aquelles que estan formades per tres cubs, podent combinar amb qualsevol prestatgeria modular, amb la possibilitat d'incrementar la seva mida i donar-li una forma geomètrica diferent.
  4. Prestatgeries modulars 4 cubs i 6 cubs, són una opció estupenda per posar tant de forma individual, com per crear combinacions amb altres prestatgeries modulars de 2 o 3 cubs i crear així una prestatgeria geomètrica que millorarà l'estil decoratiu.
  5. Prestatgeries modulars de 8 cubs, són prestatgeries formades per 8 cubs repartits en dues columnes i es poden col·locar tant de forma vertical com horitzontal, depenent de l'espai de l'estada.
  6. Prestatgeries modulars 16 cubs, són les prestatgeries que ocupen més espai i, per tant, se solen col·locar en estades de majors dimensions, i se solen utilitzar a manera de llibreria, ja que col·locar llibres en els diferents prestatges combinant amb espelmes decoratives, serà una opció ideal per estilitzar la llar.

FAQs

Per a què serveixen les prestatgeries modulars?

Les prestatgeries modulars serveixen per a organitzar i emmagatzemar diferents tipus d'objectes de manera eficient i ordenada. Aquest tipus de prestatgeries solen estar compostes por mòduls individuals que poden assemblar-se i desmuntar-se fàcilment, por el que permet una màxima personalització. A causa de la seva versatilitat, s'utilitzen en una amplia varietat d'entorns, com a llars, oficines, magatzems, biblioteques etc.

Quins models de prestatgeries modulars té FESMÉS?

En FESMÉS trobaràs una àmplia gamma de prestatgeries modulars per a dissenyar i millorar la decoració del teu habitatge. Des de prestatgeria d'1 cub fins a 16; tria l'opció que s'adapti més a tu amb FESMÉS i els seus models Mix n’Modul i Polykub!

Per a què serveixen les prestatgeries modulars?

Les prestatgeries modulars serveixen per a organitzar i emmagatzemar diferents tipus d'objectes de manera eficient i ordenada. Aquest tipus de prestatgeries solen estar compostes por mòduls individuals que poden assemblar-se i desmuntar-se fàcilment, por el que permet una màxima personalització. A causa de la seva versatilitat, s'utilitzen en una amplia varietat d'entorns, com a llars, oficines, magatzems, biblioteques etc.

Quins models de prestatgeries modulars té FESMÉS?

A FESMÉS trobaràs una àmplia gamma de prestatgeries de cubs i modulars per a dissenyar i millorar la decoració del teu habitatge. Des de prestatgeria d'1 cub fins a 16; tria l'opció que s'adapti més a tu amb FESMÉS i els seus models Mix n’Modul i Polykub!