Tubs per estufes de llenya i pellets

Tot el que necessites per a una instal·lació, reparació i correcta evacuació de fum de les teves estufes! Entra a Fesmés i troba tubs i accessoris per a estufes al millor preu.

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Diàmetre (Ø mm)
Longitud (mm)
més... menys
Filtre

Necessites instal·lar una estufa i no saps per on començar? A Fesmés tenim tot el necessari per dur a terme una correcta i fàcil instal·lació. Entra i descobreix una gran varietat d'accessoris per a estufes per a que trobis el més adequat segons la tipologia d'estufa que vulguis col·locar a casa teva.

Tubs i accessoris per a estufes a Fesmés

Les estufes són imprescindibles quan comencen a baixar les temperatures, ja que, amb el canvi d'estació, la variació de les temperatures és molt brusca i en moltes ocasions tenim el cos destemperat i necessitem comptar amb una estufa de gas catalítica o amb una estufa de llenya antiga. A més, durant els freds mesos d'hivern, l'escalfor que et proporcionaran les estufes de llenya grans és incomparable.

No ens podem oblidar que, per instal·lar una estufa de llenya i pellet, cal disposar d'una sortida de fums de la mesura adequada. En cas contrari, podràs optar pels radiadors d'oli de baix consum, ja que també són un sistema efectiu i eficient que aporta escalfor a tota l'habitació.

Per això, en primer lloc, haurem d'identificar el material, el diàmetre i la longitud que es necessita per instal·lar l'estufa, ja que, en funció del model, podràs optar per diferents tipus de tubs per estufes, barrets i colzes de 90º o colzes de 45º en diferents materials i acabats.

Realitzar una correcta instal·lació dels tubs i accessoris és imprescindible per optimitzar el rendiment i allargar la vida útil de l'estufa, garantint el seu funcionament i a la vegada, optimitzant els recursos amb la finalitat d'estalviar el màxim combustible possible.

En definitiva, sense importar el model d'estufa que prefereixis, comptar-ne amb una és fonamental perquè, a més d'aportar calor a qualsevol estada, serà un element decoratiu que aportarà estil, elegància i confort.