Casetes de jardí i armaris

Descobreix la nostra increïble selecció de casetes de jardí i armaris en Fesmés.com, dissenyats per a protegir les teves eines i millorar l'aspecte del teu jardí. No perdis l'oportunitat de millorar el teu espai exterior!

Filtrar per:

Filtre

Comprar les millors casetes de jardí

Les casetes de jardí són una fantàstica addició per a l'exterior de la llar, són ideals per a guardar tots els nostres estris, aparells i eines de jardí. Si tens un jardí o terrassa gran, no hi ha res millor que comptar amb un cobert o caseta per protegir tots els objectes de valor del teu jardí. 

En FESMÉS no només comptem amb casetes ideades per utilitzar-les d'armari o traster, també comptem amb casetes especials per a estades d'hostes i convidats, casetes per a utilitzar-les com a espai de joc, o casetes per utilitzar a manera de vestuari per a la zona de la piscina ... no importa quina sigui la teva idea, en FESMÉS podem portar-la a la realitat gràcies a la nostra increïble selecció de casetes de jardí, sempre a el millor preu.

En aquesta secció de la nostra botiga online trobaràs una excel·lent varietat de casetes de jardí es podran adaptar a tots els teus gustos i necessitats. Totes i cadascuna de les nostres casetes estan fabricades amb els millors materials (fusta, resina i metàl·liques) i estan dissenyades per a ser boniques, funcionals i duradores en el temps. A més, totes les nostres casetes de jardí són de fàcil muntatge i presenten subjeccions per a una fixació a terra immillorable.

Com triar la teva caseta de jardí ideal

A l'hora de triar la teva caseta de jardí ideal, hauràs de tenir en compte tant les teves necessitats com l'espai de què disposes, el bo és que en FESMÉS t'ho posem molt fàcil a l'hora d'escollir la teva caseta ideal, independentment de quin ús vulguis donar-li.

Necessites una caseta de jardí petita per utilitzar-la de traster? O una caseta àmplia per utilitzar-la com espai com a visitant? Prefereixes una cotxera o un espai de jocs per als nens? Necessites un vestidor nou per a la piscina? Sigui el que sigui el que necessitis, t'ajudem gràcies al nostre increïble catàleg de casetes i coberts. 

Tenint en compte tots els factors, i coneixent a la perfecció les necessitats dels nostres clients, Et donem a triar entre els tres tipus de casetes de jardí més populars: Casetes de fusta per a jardí, casetes metàl·liques de jardí i casetes de resina per a jardí

Casetes de jardí de fusta

Una de les opcions més populars a l'hora de col·locar una caseta al jardí, són les casetes de fusta. El motiu? Ens aporten un estil rústic, atemporal i càlid. 

La fusta és un material utilitzat des de sempre, que s'adapta a qualsevol clima i ens ofereix una estructura estable i robusta. Amb la nostra gran varietat de casetes de fusta podràs guanyar espai d'emmagatzematge, ordenar teu jardí perquè juguin els més petits.

Casetes metàl·liques de jardí

Les nostres casetes metàl·liques per a jardí estan dissenyades per ser altament resistents, el que les converteix en armaris ideals per a preservar i protegir els estris i eines de jardí.

Les nostres casetes metàl·liques estan fabricades en xapa d'acer d'alta qualitat, esmaltada amb poliamida i galvanització en calent, amb cargols i frontisses d'acer inoxidable, dissenyades amb una alta estabilitat, segures, duradores i resistents a el clima i a el pas el temps.

Casetes de jardí de resina

Les casetes de resina per a jardí que oferim a FESMÉS estan fabricades només amb els millors qualitats i marques de renom com Keter o Grosfillex. 

L'avantatge d'aquest tipus de casetes de resina per a jardí és que no necessiten manteniment, són de fàcil muntatge gràcies a panells encadellats, inclouen finestres, perfecta ventilació i terres de gran resistència.

Necessites una caseta de jardí al millor possible? Confia en la nostra experiència i qualitat en mobiliari d'exterior, et garantim que només aconseguiràs el millor per a l'exterior de casa teva.

FAQs

Quin tipus de caseta de jardí haig de triar?

Tria una caseta de jardí que s'ajusti a les teves necessitats d'espai i estil. Considera la grandària del teu jardí i el que planeges emmagatzemar.

Són resistents al clima les casetes i armaris de jardí?

Sí, les nostres casetes i armaris de jardí estan fets amb materials duradors dissenyats per a resistir diverses condicions climàtiques.

Quin manteniment requereixen les casetes i armaris de jardí?

El manteniment varia segons el material. Les casetes de fusta poden necessitar un tractament periòdic, mentre que les de metall requereixen poc manteniment.