Amb l'arribada de l'hivern, hem de preparar-nos per les baixes temperatures i tenir-ho tot a punt per evitar passar fred. El primer que solem fer, és canviar la roba de l'armari, reemplaçant la roba lleugera de temporada primavera-estiu per la roba d'hivern, però, què passa amb la roba de llit? Exactament el mateix, ja que és moment d'afrontar llargs mesos de fred i la  millor manera de fer-ho és donant la benvinguda a les fundes nòrdiques.

A Fesmés posem a la teva disposició una gran varietat de fundes nòrdiques perquè trobis la que més t'agradi i s'adapti a l'estil decoratiu de l'habitació.

Quines característiques tenen les fundes nòrdiques?

En aquesta secció trobaràs fundes nòrdiques reversibles, per tal de poder escollir el disseny que et vingui de gust a cada moment, ja que simplement en donar-li la volta, podràs gaudir d'un estil diferent i renovar l'ambient  decoratiu del dormitori. A més, en presentar diferents estils en una mateixa funda, podràs combinar-la amb qualsevol tipus de coixins i plaids llit, així com els coixins infantils o moderns i donar-li el teu propi toc i estil personal a la decoració del llit.

Les fundes nòrdiques es caracteritzen per ser el complement idoni dels nòrdics, ja que presenten un disseny peculiar, obert per un lateral, amb la finalitat de col·locar el nòrdic i vestir el llit a l'estil decoratiu desitjat.
Una de les principals avantatges que desenvolupen és que sempre mantindran el nòrdic net, ja que no és el mateix rentar tot un nòrdic que únicament la funda que el cobreix.

Com posar una funda nòrdica?

Col·locar una funda nòrdica al llit no té cap misteri, encara que és molt comú perdre la paciència, ja que, a l'ésser de grans dimensions, solem acabar desistint i amb la funda a mig posar.

En primer lloc, hauràs de col·locar la funda nòrdica estirada damunt del llit i localitzar l'obertura lateral que presenta, precisament per posar dins el nòrdic. En segon lloc, agafaràs el nòrdic per un dels seus extrems i l'introduiràs per les obertures de la funda, fins a arribar amb el nòrdic a l'extrem de la funda. Aquest mateix procés l'hauràs de repetir amb els 3 extrems següents i així aconseguiràs col·locar perfectament el nòrdic a la funda. Ràpid i senzill, oi?

Fundes nòrdiques reversibles, un article 2 en 1

Totes les fundes nòrdiques de les que disposem actualment a FesMés són reversibles. Aquest fet comporta dos avantatges. El primer és que en un sol producte en tenim dos, de manera que el podem anar alternant per trencar amb una estètica monòtona. 

I el segon, és que no cal enrabassar-se a l'hore de plegar-lo, ja que si es fa la volta a la rentadora, sigui com sigui el podrem plegar sense haver de revertir-lo.