Carpes i pèrgoles de jardí

Ampli assortiment de carpes i pèrgoles de jardí perquè gaudeixis del teu jardí i terrassa a l'estiu. Diferents models, mides i materials al millor preu!

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Color
Forma
Cortines
Tendal corredís
Mides (mt)
Superfície (m²)
Filtre

Compra la teva pèrgola o carpa de jardí a FESMÉS

Converteix el teu jardí en el teu espai favorit de casa. Les nostres pèrgoles i carpes per a jardí et permetran gaudir d'un racó protegit a l'exterior sense sortir de casa.

A FESMÉS trobaràs tot tipus de pèrgoles per a jardí, permetent escollir la que més s'adapta a les teves preferències i requisits.

Quines diferències hi ha entre una pèrgola, un gazebo i una carpa de jardí?

Si ja has començat a indagar en el nostre catàleg, veuràs que hi ha diferents tipus de solucions: pèrgoles, carpes i gazebos. T'expliquem les principals característiques de cadascuna d'elles:

  • Pèrgoles: la seva estructura deixa els laterals oberts (encara que hi ha models amb cortines plegables) i el sostre cobert. S'instal·len i deixen fixades al teu jardí, de manera que no hi ha possibilitat de moure-les o retirar-les. Això proporciona major estabilitat i protecció.
  • Gazebos: amb una estructura similar a les pèrgoles, amb els laterals oberts i el sostre cobert, no estan fixades permanentment a terra. Això permet moure-les i guardar-les en acabar la temporada d'estiu.
  • Carpes: solen tenir un o més laterals coberts, a més del sostre. Es poden muntar i desmuntar amb facilitat, de manera que s'utilitzen en celebracions o ocasions especials.

 

Per què comprar una pèrgola de jardí?

Encara que ens encanti estar a l'exterior, si volem menjar, sopar o gaudir d'una estona tranquil·la en el nostre jardí o terrassa, normalment ens agradarà comptar amb un espai recollit, amb una mica de protecció enfront dels elements meteorològics.

Les pèrgoles de jardí aporten protecció tant davant el Sol en els dies més calorosos, com davant lleus pluges. Perquè en cap d'aquests casos et quedis sense poder gaudir del teu jardí.

En el cas de les pèrgoles i els gazebos, en tenir els espais laterals oberts, no perdreu sensació d'amplitud en el vostre jardí o terrassa.

D'altra banda, el seu manteniment és bastant senzill.En la majoria de models de pèrgoles de jardí podreu retirar la lona o tendal per netejar per separat a la rentadora. Per l'estructura n'hi haurà prou amb un drap amb aigua i sabó.

 

¿Què comprar per al teu jardí: pèrgola, carpa o gazebo?

La decisió de comprar un model o un altre de pèrgola, carpa o gazebo dependrà de diversos factors, que podem resumir amb els següents plantejaments:

  • Si voleu una solució definitiva i estable, opteu per una pèrgola per a jardí.
  • Si després de l'estiu voleu retirar-lo del jardí, trieu per un gazebo.
  • Si busqueu una mica més de protecció en ocasions concretes, trieu una carpa.

 

Altres coses a tenir en compte en comprar una pèrgola de jardí

Hi ha altres aspectes que hauràs de considerar a l'hora de comprar una pèrgola per al teu jardí, com ara:

  • Teixit de la lona: depenent de si busques únicament protegir-te del Sol o també de la pluja s'ha de triar un tipus diferent de teixit.
  • Espai on col·locaràs la pèrgola: haurà d'instal·lar-se en una superfície plana i estable. Evita també col·locar-la a prop d'elements que emetin calor (per exemple, una barbacoa) o electricitat.
  • Mobles o elements que protegirà: assegura't que el teu conjunt de mobles, gandula, etc. càpiga sota de la pèrgola.

 

Un cop et decideixis per un model o un altre de pèrgola, recorda que hauràs de instal·lar-la correctament per aconseguir una estructura estable.