Jardineria

A la nostra botiga de jardineria trobaràs una àmplia gamma de productes de jardí. Mobles de jardí, piscines, maquinària de jardineria o eines de jardí.

Filtrar per:

Filtre

A la nostra botiga de jardineria trobaràs una àmplia gamma de productes de jardí, des de mobles de jardineria, piscines, maquinària de jardineria, reg o eines de jardineria.

Quins productes de jardineria necessites al teu jardí o terrassa?

El jardí és un dels llocs de les nostres cases que s'acaba convertint en el nostre racó preferit. Llar de projectes de jardineria, espai de jocs, punt de reunió, zona de relaxació ... Els nostres jardins requereixen d'un manteniment específic, sigui quin sigui l'ús que els donem.

Els productes de jardineria que trobaràs a FESMÉS t'ajudaran a mantenir el teu jardí en plena forma. Depenent de perquè utilitzis el jardí, necessitaràs:

  • Mobles de jardí i accessoris : t'ajudaran a crear un espai en el qual relaxar-te o xerrar amb els teus amics i familiars.

  • Casetes de jardí i armaris: per guardar eines, maquinària i qualsevol cosa que no càpiga a casa.

  • Il·luminació i ocultació jardí: il·lumina els racons preferits del teu jardí per poder gaudir-ne de nit, preserva la teva privacitat amb tanques i altres mecanismes d'ocultació, o cobreix el sòl amb gespa artificial.

  • Maquinària i eines de jardineria: tallar la gespa, podar els arbres, netejar a fons ... amb les eines i màquines adequades podràs realitzar aquestes tasques amb poc esforç.

  • Barbacoes: per als enamorats de la cuina a l'aire lliure, a la nostra botiga de jardineria trobaràs les millors barbacoes i tot el necessari per cuinar-hi. En FESMÉS disposem de les millors barbacoes d'obra i de gas. 

  • Piscines desmuntables: tant si ja en tens una, com si vols instal·lar una nova piscina desmuntable al teu jardí, a FESMÉS trobaràs tot el necessari.

  • Hort urbà: si voleu transformar el vostre jardí en un petit hort, us proporcionem eines, adobs, substrats, llavors ... tot el necessari per al cultiu a casa!

  • Productes per mascotes: tots mimem a les nostres mascotes. A FESMÉS ho sabem, i tenim tot el necessari perquè tu i les teves mascotes gaudiu el màxim del teu jardí.

Què hi trobaràs a la nostra botiga de jardineria?

Si tens un jardí o terrassa, a la botiga de jardineria de FESMÉS trobaràs tot el necessari per donar-li una nova vida al teu jardí o realitzar un bon manteniment del mateix, dels mobles i altres elements.

Per als que comencen des de zero, us recomanem fer una ullada als nostres conjunts de mobles per a jardí i terrassa per decorar un jardí petit o gran. Serà un bon punt de partida per començar a perfilar el vostre nou espai. Podeu complementar-lo amb una pèrgola, tendal o carpa i crear un racó recollit. O optar per una zona de relaxació total amb les nostres hamaques, gronxadors i gandules. I si sou molt nocturns, afegiu unes espelmes o torxes.

Quan comenceu a tenir més eines, màquines, joguines, accessoris, mobles ... necessitareu un moble d' emmagatzematge exterior. Podeu optar per un armari exterior o anar un pas més enllà amb una caseta de jardí, on també podreu refugiar-vos quan el temps no acompanyi. Sobre les eines, els tallagespes, podadores, desbrossadores o motoserres us permetran un manteniment del vostre jardí, especialment si compteu amb gespa natural i altres plantes i arbres.

Per als que vulgueu començar amb el vostre propi hort al jardí, tenim tot el necessari. Des d’eines per treballar la terra, fins llavors, passant per fungicides i altres productes per mantenir fora de perill i amb bona salut a les vostres plantes i flors preferides. Sense oblidar sistemes de reg, ja siguin moderns mecanismes automatitzats, o solucions més tradicionals com mànegues o regadores.

Si voleu evitar mirades indiscretes, necessitareu algun sistema d'ocultació, ja sigui una tanca, malla o gelosia. O si us agrada la jardineria, plantar les vostres pròpies tanques.

Els millors productes per gaudir del teu jardí amb el bon temps

Quan arriba la calor, a tots ens agrada gaudir del jardí. Per tenir-ho tot preparat per als mesos de primavera i estiu necessitareu alguns productes que trobareu a la nostra botiga de jardineria.

Als que us agradi remullar-vos per passar la calor, necessitareu una piscina desmuntable. O algun dels nostres jocs d'aigua per a petits i grans.

I si gaudiu prenent el Sol, feu-ho de la manera més còmoda amb les nostres hamaques o gandules.

FAQs

Teniu eines específiques per a diferents tasques de jardineria?

Sí, a la nostra botiga tenim una àmplia gamma d'eines de jardineria específiques per a tasques com podar, desmallar, cavar i barrejar. Tot el necessari per fer el teu treball de jardineria de forma eficient.