Reg de jardí

Compra online tot el necessari en reg de jardí. Aspersors, reg per goteig, reg soterrat, mànegues, programadors, bombes o polvoritzadors i aconsegueix el jardí dels teus somnis.

Filtrar per:

Filtre

Escull el reg adequat per al teu jardí

Cada jardí és un món i requereix una cura específica, ja que no és el mateix tenir un jardí en una zona humida que en una càlida, perquè necessitaràs unes cures diferents per aconseguir un creixement òptim de les flors, plantes i hortalisses.

Per tant, abans de decidir-te per un tipus de reg o un altre, hauràs de ser conscient de la zona geogràfica en què et trobes i el clima predominant de la zona, per tal d'escollir el tipus de reg que millor s'adeqüi al teu jardí.

Quin tipus de reg i accessoris reg trobaràs a FESMES?

En aquesta secció posem a la teva disposició diferents tipus de reg i els accessoris necessaris perquè aconsegueixis tenir un jardí impol·lut, entre els quals destaquem els següents:

Mànegues de reg jardí, és l'eina tradicional, juntament amb les regadores i bidons, que tot habitatge amb jardí deu tenir, sobretot si comptes amb un jardí petit o mitjà, ja que es caracteritzen per oferir un tipus de reg manual, pràctic i còmode. A més, les mànegues tenen un ampli ventall de possibilitats, ja que disposen d'accessoris de reg, així com els enrotlladors de mànega, que permeten emmagatzemar la mànega de manera ordenada, connectors mànegues i aixetes, que permeten allargar la mànega i connectar-la a diferents accessoris, pistoles, llances i dutxes, accessoris que milloren la qualitat del reg, faciliten la tasca i milloren els resultats, aconseguint així un jardí ben cuidat i ple de color.

Bombes per a reg, la millor opció si comptes amb un dipòsit o pou a la llar, ja que et permet utilitzar l'aigua per regar el jardí o l'hort.

Si estàs buscant comoditat i estètica al mateix temps, el reg enterrat serà la teva millor opció, ja que et permetrà aconseguir tenir la gespa i el jardí en condicions perfectes, sense que hagis de ser tu la persona encarregada de regar, ja que et permet programar el reg a través dels nostres programadors i emetre l'aigua a través dels aspersors de reg. Una opció estupenda, oi?

Si comptes amb un hort a l'habitatge, el reg per degoteig serà l'opció ideal, ja que et permet regar de manera precisa i en la mesura adequada allò que has sembrat, i per evitar qualsevol mena de plaga, hauràs de complementar el reg per degoteig amb polvoritzadors per a jardí que també t'oferim en aquesta secció.

Quina és la importància del reg?

A tots ens agrada comptar amb un jardí bonic i ple de flors, que agradi a tots els nostres convidats i ens alegri el dia a dia, oi?, però com qualsevol altra tasca, aconseguir el jardí dels nostres somnis implica un esforç i un temps de dedicació essencial per obtenir els resultats esperats.

Les plantes, com qualsevol altre ésser viu, necessiten aigua per sobreviure i créixer correctament, per tant, és de vital importància comptar amb un bon sistema de reg que afavoreixi el creixement de les plantes i ompli la quantitat d'aigua adequada per a cada tipus de planta i en el moment necessari. No t'ho pensis més i decideix-te per un sistema de reg que faci lluir el teu jardí com mai!