Calefactors halògens

Els calefactors halògens són perfectes per escalfar espais de mida reduïda com el bany, la cuina o zones exteriors de la llar. Entra a Fesmés i descobreix la millor selecció de calefactors halògens!

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Color
Potència (W)
Filtre

Els calefactors halògens es caracteritzen per incorporar tecnologia d'infrarojos de gran efectivitat, que proporciona calor a l'instant. El seu disseny compacte i de petites dimensions, et permet situar-lo al lloc que més et convingui, incloent espais exteriors com la terrassa o el jardí.
A Fesmés t'oferim la millor varietat de calefactors halògens perquè trobis el que més t'agradi i mantinguis les habitacions a la temperatura ideal. A què esperes per tenir el teu?

Els calefactors halògens es poden situar en qualsevol espai de la llar, però, sobretot, s'acostumen a col·locar als bany, al costat d'un tovalloler radiador, amb la finalitat d'escalfar el bany perquè estigui a la temperatura ideal quan sortim de la dutxa. També se solen situar als dormitoris i poden combinar-se amb les estufes d'oli, ja que tots dos aconsegueixen la temperatura idònia a l'habitació perquè no tinguem mica de fred al ficar-nos al llit.

Per a espais de majors dimensions com el menjador, un calefactor halogen escalfarà una petita part i es recomana combinar-lo amb estufes de gas butà o estufes de llenya barates que a més de climatitzar la sala, formaran part de la decoració.

Si prefereixes completar la teva calefactor halogen amb un calefactor de paret, també serà una molt bona idea, ja que, a l'anar instal·lat a la paret, no t'ocuparà espai i es repartirà la calor de manera uniforme, arribant a tots els espais i racons de la llar.

Com funcionen els calefactors halògens?

Els calefactors halògens no requereixen cap tipus de manteniment, ja que funcionen únicament amb una presa de corrent al lloc on el vulguis situar. A més, es caracteritzen per comptar amb una reixa de seguretat, diferents nivells de potència, sistema antibolcada i interruptor de seguretat.

Utilitza un calefactor halogen per complementar la instal·lació general de calefacció de la llar, ja que serà de molta utilitat en aquelles habitacions més fredes on és necessari, en determinats moments del dia, escalfar l'ambient durant una estona.

Tipus de calefactors halògens Fesmés

Alguns dels tipus de calefactors halògens més comuns que podem trobar són els següents:

  • Calefactors halògens dempeus: Aquests calefactors es munten en un suport o trípode i són portàtils. Solen tenir un cap orientable que permet dirigir la calor cap a on es necessiti. Són ideals per a escalfar àrees específiques d'una habitació o per a utilitzar en espais a l'aire lliure, com a patis.
  • Calefactors halògens de taula: Aquests models són més petits i dissenyats per a col·locar-se en una taula, escriptori o superfície similar. Són ideals per a escalfar una àrea de treball o una zona d'estar petita.
  • Calefactors halògens de sostre o muntats en la paret: Alguns calefactors halògens es munten en el sostre o en la paret. Aquests dispositius proporcionen calor de manera eficient i discreta en àrees on no es desitja ocupar espai en el sòl.
  • Calefactors halògens de pati: Dissenyats específicament per a àrees a l'aire lliure, com a patis i terrasses, aquests calefactors halògens solen estar muntats en pals o estructures especials. Proporcionen calor eficaç en entorns a l'aire lliure durant les estacions més fredes.
  • Calefactors halògens de bany: Aquests models estan dissenyats per al seu ús en banys i solen ser més compactes i resistents a la humitat. Proporcionen calor ràpida i eficient quan és necessari.
  • Calefactors halògens de torre: Alguns calefactors halògens es presenten en forma de torre i poden escalfar àrees més grans a causa del seu disseny vertical. Són portàtils i fàcils de moure d'una habitació a una altra.