Els calefactors halògens es caracteritzen per incorporar tecnologia d'infrarojos de gran efectivitat, que proporciona calor a l'instant. El seu disseny compacte i de petites dimensions, et permet situar-lo al lloc que més et convingui, incloent espais exteriors com la terrassa o el jardí.
A Fesmés t'oferim la millor varietat de calefactors halògens perquè trobis el que més t'agradi i mantinguis les habitacions a la temperatura ideal. A què esperes per tenir el teu?

Els calefactors halògens es poden situar en qualsevol espai de la llar, però, sobretot, s'acostumen a col·locar als bany, al costat d'un tovalloler radiador, amb la finalitat d'escalfar el bany perquè estigui a la temperatura ideal quan sortim de la dutxa. També se solen situar als dormitoris i poden combinar-se amb les estufes d'oli, ja que tots dos aconsegueixen la temperatura idònia a l'habitació perquè no tinguem mica de fred al ficar-nos al llit.

Per a espais de majors dimensions com el menjador, un calefactor halogen escalfarà una petita part i es recomana combinar-lo amb estufes de gas butà o estufes de llenya barates que a més de climatitzar la sala, formaran part de la decoració.

Si prefereixes completar la teva calefactor halogen amb un calefactor de paret, també serà una molt bona idea, ja que, a l'anar instal·lat a la paret, no t'ocuparà espai i es repartirà la calor de manera uniforme, arribant a tots els espais i racons de la llar.

Com funcionen els calefactors halògens?

Els calefactors halògens no requereixen cap tipus de manteniment, ja que funcionen únicament amb una presa de corrent al lloc on el vulguis situar. A més, es caracteritzen per comptar amb una reixa de seguretat, diferents nivells de potència, sistema antibolcada i interruptor de seguretat.

Utilitza un calefactor halogen per complementar la instal·lació general de calefacció de la llar, ja que serà de molta utilitat en aquelles habitacions més fredes on és necessari, en determinats moments del dia, escalfar l'ambient durant una estona.