Pèrgoles de fusta per jardí i terrassa

Descobreix la nostra selecció de pèrgoles de fusta d'alta qualitat per al teu jardí o terrassa. Transforma el teu espai exterior amb els nostres productes duradors, estèticament agradables i d'origen sostenible.

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Material
Mides (mt)
Superfície (m²)
Filtre

Pèrgoles de fusta per al teu jardí a el millor preu

En aquesta secció de la nostra botiga online trobaràs les millors pèrgoles de fusta per a jardí o terrassa de la màxima qualitat i al millor preu del mercat

Totes les pèrgoles de fusta que oferim a FESMÉS estan fabricades amb fusta de pi roig amb certificat FSC (que garanteix la nostra correcta gestió dels recursos naturals.) i amb una classe de protecció III per pèrgoles de fusta tractades a l'autoclau: de fusta situada a l'exterior sense contacte amb la humitat de la terra, exposada als factors atmosfèrics i humidificació freqüent.

Necessites una pèrgola de fusta per a jardí a el millor preu possible? Confia en la nostra experiència i qualitat en mobiliari d'exterior, et garantim que només aconseguiràs el millor per a l'exterior de casa teva. Comptem tant amb pèrgoles de fusta adosables a la paret com amb pèrgoles per a col·locar sobre el teu mobiliari o conjunts de jardí

Com triar pèrgoles de fusta

Les pèrgoles de fusta són un complement ideal per crear espais únics i 

acollidors tant en jardins com terrasses grans. En FESMÉS et dóna l'oportunitat d'instal·lar-les adossades a la casa o de forma independent, perfectes per a qualsevol ocasió o necessitat.

Et recomanem que a l'hora de triar què pèrgola comprar, avaluïs tant les teves necessitats com l'espai de què disposeu, d'aquesta manera encertaràs segur.

Tipus de pèrgoles de fusta per al teu jardí

Les pèrgoles són un complement per a l'exterior molt versàtils i que encaixessin amb qualsevol tipus de jardí o terrassa independentment del seu estil, així que el resultat final d'aquestes només dependrà dels teus gustos, quant a pèrgoles, tens un bon nombre d'opcions on escollir:

Segons el material. Pel que fa a pèrgoles per a jardí, hi ha molts tipus de materials amb els que poden ser fabricades, per la nostra banda, et recomanem les nostres fantàstiques pèrgoles de fusta de pi roig i tractades a l'autoclau en color verd.

Segons la necessitat. A l'hora de triar el tipus de pèrgola, hauries de saber quin ús vols donar-li, ja sigui si vols un espai de sobres al teu jardí, cobrir el teu mobiliari de terrassa o jardí de les inclemències del temps, utilitzar-lo per donar ombra als teus hamaques i gandules, o simplement tenir un element de decoració a les parets exteriors de casa teva.

Segons l'espai. Si comptes amb un jardí o terrassa gran, pots optar per una pèrgola de fusta gran què col·locar a la part central de jardí o al costat de la piscina, si per altra banda, comptes amb una terrassa de grandària intermèdia però vols donar-li un toc modern, pots optar per una pèrgola de fusta adosable.

On instal·lar una pèrgola de fusta

Les pèrgoles ens permeten tapar parcialment la llum de el sol i crear una lleugera ombra. D'aquesta manera, no renunciem per complet a la claredat de el sol i permeten al mateix temps que circuli l'aire, aconseguint així una brisa fresca fins i tot en els mesos més calorosos de l'any.

El millor lloc per instal·lar les nostres pèrgoles de fusta sol ser en els accessos a la casa, prop de la piscina o per protegir una taula i cadires de menjador exteriors.

Estàs buscant la millor pèrgola de fusta per al teu jardí o terrassa? Llavors ja pots deixar de buscar, a FESMÉS, especialistes en productes de bricolatge i jardineria, només t'oferim la millor qualitat i una atenció de compra immillorable, enviant les nostres pèrgoles al teu domicili perquè no hagis de preocupar del seu transport fins la teva llar.

FAQs

Quin tipus de fusta s'utilitza per a les pèrgoles de FesMés?

Utilitzem fusta de pi silvestre certificada per FSC, la qual cosa assegura una gestió sostenible dels recursos naturals.

Quin és l'avantatge de les pèrgoles de fusta enfront d'altres materials?

Les pèrgoles de fusta aporten una estètica natural i càlida que s'integra perfectament en qualsevol ambient exterior. A més, la fusta és un material resistent i durader.

Les pèrgoles de fusta requereixen algun manteniment especial?

Les pèrgoles de fusta tractades a l'autoclau requereixen un manteniment mínim. No obstant això, es recomana una inspecció regular per a detectar i tractar qualsevol signe de desgast o mal. En cas de dubte contacte'ns i un expert t'ajudarà.

FesMés ofereix servei d'instal·lació per a les pèrgoles de fusta?

No, les nostres pèrgoles de fusta es lliuren perquè puguis instal·lar-les fàcilment. Si tens dubtes durant la instal·lació, el nostre equip d'atenció al client estarà encantat d'ajudar-te.