Tendals vela per jardí

Troba a FESMÉS una àmplia varietat de tendals vela per a jardins i terrasses amb un ampli assortiment de formes, mides i colors per ombrejar i decorar els espais exteriors.

Filtrar per:

Tipus de producte
Forma
Color
Mides (mt)
Filtre

Compra els millors tendals vela de jardí a FESMÉS

Els tendals vela es componen per una lona de tela que permet ombrejar i protegir-se dels raigs UVA en determinades zones exteriors de jardí o la terrassa. Són de fàcil muntatge, ja que disposen d'argolles en els extrems per subjectar-los mitjançant cordes a suports fixos en parets, pals o tanques que es tiben segons la necessitat.

En FESMÉS podràs trobar diferents tipus de tendals vela de diferents materials i formes, com tendals vela en forma triangular o tendals vela quadrats.

Per què comprar un tendal vela per jardí o terrassa?

Els tendals vela en general són bastant més econòmics que les pèrgoles de jardí o els tendals de façana. Pel que fa a preu, serien comparable als para-sols o para-sols de jardí, però aquests no tenen la mateixa adaptabilitat que els tendals vela.

Pots combinar diversos tendals vela per cobrir més espai del teu jardí o terrassa o per alternar zones de sol i d'ombra.

Com triar un tendal vela?

Les característiques més importants que hem de tenir en compte a l'hora d'escollir un tendal vela són:

  • Material:entre la varietat de tendals espelmes, hauràs de decidir si prefereixes un tendal permeable o un de impermeable.

○     Teixit permeable o transpirable

Els tendals vela permeables o transpirables estan fets amb una tela amb micro perforacions que permeten el pas de l'aire,però que impedeixen el pas dels raigs UV. Els tendals de vela permeables resisteixen millor a el vent que els tendals vela impermeables, però permeten el pas de l'aigua en cas de pluja.

Els tots permeables se solen utilitzar en zones exteriors destinades a dinar oa les que podem trobar mobles de jardí.

○    Teixit impermeable

Els tendals vela impermeables estan fets d'una tela que no permet el pas de l'aigua.Aquest tipus de tela no deixa passar l'aire, i protegeix de el sol i de la pluja. Els tendals vela s'han d'instal·lar amb inclinació, perquè l'aigua no s'acumuli amunt.

  • Forma: Depenent de l'aspecte que li queras donar al teu jardí o zona exterior, podràs triar entre tendals vela amb diferents formes:

○     Forma quadrada

○     Forma rectangular

○     Forma triangular


  • Color: A l'hora d'escollir un tendal vetlla també haurem de tenir en compte el color que volem que tingui. Els colors poden anar des de tons suaus fins als tons més vius. Recomanem colors foscos per a zones més càlides,ja que els colors foscos filtren millor els raigs UV, i recomanem els colors més clars per a zones més més fresques.
 
 

Consells per muntar tendals vela en un jardí o terrassa

Recomanem no muntar els tendals totalment horitzontals, és millor inclinar uns 15 o 20 graus perquè la pluja pugui lliscar i no s'acumuli en el tendal. D'aquesta manera també aconseguim que el tendal tingui més resistència avent.

Tan sols has de tibar cada cantonada del tendal vela i fixar-la a una superfície sòlida.

Abans de dur a terme la instal·lació, recomanem revisar l'espai en què es vol col·locar el tendal vela. Recomanem establir punt de fixació cada 3 o 5 metres.

Consells per al manteniment dels tendals vela.

Per al perfecte manteniment del teu tendal vela, recomanem que periòdicament passis una mànega pel tendal per eliminar restes de brutícia. Quan acabi la temporada en què utilitzar el tendal vela, és aconsellable llevar-la i guardar-la. Es pot rentar amb aigua i sabó,però no recomanem la utilització de productes químics.

 

FAQs

Què és un tendal vela?

Un tendal vela és un dels tipus més moderns de tendals per protegir-se del sol i decorar les nostres terrasses i jardins. Està format per una tela semicircular que s'estén com si fos una espelma, amb varetes a cada extrem per mantenir-la tensada. Aquesta forma li permet ser resistent a la intempèrie i oferir més ombra.