Canapès abatibles

Et falta espai al dormitori? A Fesmés tenim la solució! Descobreix els nostres canapès abatibles que et permetran aprofitar l'espai inferior per emmagatzemar tot el que no pots situar als armaris robers.

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Estil
Color
Amplada (mm)
Longitud (mm)
Filtre

Troba el canapè abatible que millor encaixi amb el teu dormitori

Si tens problemes amb l'emmagatzematge de la teva habitació, a FESMÉS tens la solució perfecta per a això. Gràcies als canapès abatibles que trobaràs al nostre catàleg aquest problema desapareixerà. A FESMÉS disposaràs d'una gran selecció de canapès abatibles per al teu dormitori. Soluciona el teu problema de la manera més econòmica!

Tindràs a la teva disposició gran varietat de canapès abatibles, només hauràs d'escollir el que millor encaixi amb la teva llar i habitació.

Quins avantatges tenen els canapès abatibles?

Els canapès abatibles compten amb un gran nombre d'avantatges que faran que et decideixis per ells. Són discrets i permeten aprofitar al màxim l'espai que proporcionen al tenir una gran capacitat d'emmagatzematge, així com mantenir els objectes ordenats. D'altra banda, també són funcionals i fàcils d'obrir i tancar; no trobaràs una manera més senzilla!

Però, saps que és el millor de tot? Que, amb els nostres canapès, podràs emmagatzemar tot el que vulguis sense que sigui visible per a ningú, ja que, gràcies al seu característic disseny, et permetran guardar de forma ordenada tot el que necessitis a sota dels dormitoris adolescents i dels dormitoris matrimoni.

FAQs

Què són els canapès abatibles?

Els canapès abatibles són un tipus de moble utilitzat principalment en dormitoris per optimitzar l'espai d'emmagatzematge. Compten amb una base o estructura sòlida i resistent que pot obrir-se o abatre's mitjançant un mecanisme de frontisses. Estan dissenyats perquè la part superior del matalàs s'elevi i proporcioni accés a un ampli espai d'emmagatzematge sota, per la qual cosa solen utilitzar-se en espais petits.

Per què comprar un canapè abatible?

Algunes de les raons per les quals comprar un canapè abatible són l'optimització de l'espai, ja que podem emmagatzemar objectes sota el llit, la facilitat d'accés en tenir un mecanisme de frontisses que permet elevar la part superior del matalàs de manera senzilla, i la durabilitat perquè solen estar fabricats amb materials resistents i de qualitat.