Ossos per a gossos i premis

Premia al teu pelut amb llaminadures i snacks saludables! Troba a FESMÉS els premis preferits de la teva mascota que t'ajudaran a entrenar-la, educar-la i entretenir-la. No et quedis sense el seu favorit!

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Filtre

Compra ossos i premis per a gossos

Mima, recompensa i educa el teu gos amb ossos i premis! A FESMÉS som conscients de l'esforç que comporta educar una mascota i volem facilitar-te les coses al màxim, amb la finalitat que puguis ensinistrar, educar i passar-ho bé amb la teva mascota.

Com tot procés, l'aprenentatge requereix temps i paciència per començar a veure resultats, i sempre que les coses es facin bé, cal premiar la teva mascota amb un os, snack o gominola perquè vagi entenent i aprenent els conceptes que li vulguis ensenyar.

Quan donar llaminadures i snacks al meu gos?

Les llaminadures i snacks per gos han de donar-se amb una finalitat determinada, és a dir, per aconseguir que el teu gos faci alguna cosa en concret, i tu com a recompensa, oferir-li una llaminadura o snack. D'aquesta manera, la teva mascota associarà que cada vegada que fa cas al que se li diu, obté un premi, i per tant, s'esforçarà a aconseguir allò que tu li estàs dient, ja que tindrà la motivació d'obtenir una recompensa.

Per aquest motiu és de vital importància no donar els snacks com una cosa rutinària i així perquè sí, ja que el gos ha d'associar com una recompensa a una bona conducta i comportament.

Quin tipus de premis per gos trobaràs a FESMES?

En aquesta secció posem a la teva disposició diferents tipus de premis perquè trobis el que més li agradi al teu gos, entre els quals destaquem els següents:

Ossos per gos, ideals per divertir i nodrir al teu pelut, al mateix temps que li permetrà millorar la higiene bucal, jugar i alliberar l'estrès.

Anelles per mossegar, una altra opció estupenda per premiar al teu gos, al mateix temps que l'ajudarà a reduir l'estrès i a estar entretingut durant molt de temps. Aquest tipus de premi també s'acostuma a donar quan es queda sol a casa, amb la finalitat que estigui entretingut i no faci cap trencadissa.

Orelles de vedella i porc, és un dels premis que més els sol agradar pel sabor i el temps de durabilitat, ja que es poden passar hores i hores mastegant, al mateix temps que es van netejant les dents.

Galetes snacks, deliciós snack disponible en diferents sabors, que a més d'alegrar i recompensar la teva mascota, li aportarà nutrients.

Sticks i premis per gos, són ideals ja que entretenen al mateix temps que milloren la higiene i fortalesa dental.

Mix de snacks i premis, la combinació perfecta per anar variant i combinant els premis del teu pelut.