Tauletes de nit

Tauletes de nit barates per guardar i emmagatzemar coses més petites i alliberar els armaris d'espai. Ampli assortiment de mides i d'acabats per cobrir totes les necessitats del teu dormitori.

Filtrar per:

Estil
Color
Nº de calaixos
Material
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Fons (mm)
Filtre

Tauletes de nit per guardar i emmagatzemar coses de menor grandària i alliberar els armaris robers d'espai. Les nostres tauletes de nit s'adapten a les teves necessitats i al teu dormitori gràcies a l'ampli assortiment que t'oferim d'acabats i mides.

Les tauletes de nit són la solució ideal que estàs buscant per organitzar tota la teva roba més personal d'una forma còmoda al teu dormitori. Amb la gran capacitat que t'ofereixen, també podràs guardar dins dels seus calaixos tot allò que desitgis: roba, tèxtil de la llar o cosmètica. Amb dissenys inspirats en diferents estils, ja sigui per a habitacions modernes, clàssiques o rústiques, les còmodes i les tauletes de nit es converteixen en mobles decoratius i alhora funcionals. Combina-les amb els nostres capçals de llit i els nostres armaris per dormitori amb portes corredisses.

Per què comprar una tauleta de nit?

La tauleta de nit es convertirà en la teva companya de llit més fiable. Ja sigui com a element decoratiu, com a espai d'emmagatzematge, o en tots dos casos, hi ha moltes raons per les quals comptar amb aquest moble al costat del teu llit. Et resumim les principals:

  • Suport per a un llum auxiliar: als nostres dormitoris volem un ambient acollidor. Una petita llum al costat del llit ens ajudarà a crear aquesta atmosfera de relaxació. I no hi ha millor lloc per posar-la que a una tauleta de nit.
  • Casa del teu últim llibre: si sou dels que llegiu al llit, la tauleta de nit serà ideal per guardar el vostre llibre abans de dormir.
  • Els teus dispositius sempre a mà: tindràs el mòbil o la tablet disponibles amb només allargar el braç.
  • Per als refredats: si estàs recuperant-te d'un refredat al llit, a la tauleta de nit podràs tenir els teus medicaments i mocadors.

Com escollir una tauleta de nit barata?

Si decideixes a comprar una tauleta de nit, hauràs de tenir en compte alguns factors com:

  • L'espai al costat del llit: comprova i mesura l'espai disponible al costat del teu llit. Anota aquestes mesures i tingues-les en compte quan escullis un model de tauleta de nit.
  • Emmagatzematge, si o no?: si tens en ment utilitzar la tauleta de nit com a espai d'emmagatzematge, tria una amb, per exemple, calaixos. Si per contra no necessites guardar res, pots optar per un model més decoratiu.
  • Què necessites guardar?: pijames, roba interior, llibres, mocadors... Depenent de què vulguis emmagatzemar a la teva tauleta de nit, opta per un model o un altre.
  • Estil: la tauleta de nit haurà d'encaixar amb els teus gustos i l'estil de decoració del dormitori.

FAQs

Quines tauletes de nit té FESMÉS?

A FESMÉS comptem amb una àmplia selecció de taules de nit que permeten emmagatzemar objectes i cobrir les necessitats del teu dormitori. D'una banda, tenim una gamma de taules de nit clàssiques, d'estil natural, que donen un toc romàntic i delicat a qualsevol dormitori gràcies als materials emprats, com ara la fusta de pi massissa en color mel

D'altra banda, trobaràs tauletes de nit modernes i elegants actuals i de gran capacitat d'emmagatzematge que aconsegueixen habitacions senzilles i minimalistes. Les tonalitats, que van del blanc al negre, li donaran un toc de modernitat al teu dormitori

És millor triar una còmoda, tauleta de nit o xifonier?

L'elecció entre una còmoda, tauleta de nit o xifonier dependrà de les teves necessitats personals, l'espai disponible en el teu dormitori i la quantitat d'emmagatzematge que necessitis.

Les còmodes són mobles grans i amples que solen ser ideals si necessitem molt espai d'emmagatzematge. Resulten perfectes per a guardar roba, accessoris i altres articles més grans. En canvi, les taules de nit són més petites i estan dissenyades per a situar-se al costat del llit. Són pràctiques i funcionals. Finalment, un xifonier és un moble alt i prim, amb calaixos en posició vertical, per la qual cosa són una bona opció quan l'espai horitzontal és limitat.