Melamines pretallades

La melamina (també coneguda com a resina melaminica) té una àmplia varietat d'usos, però s'utilitza principalment en la fabricació de plaques de fibra de fusta comprimida, revestiments per a parets i portes.

Filtrar per:

Col·lecció
Color
més... menys
Amplada (mm)
Longitud (mm)
Gruix material (mm)
Filtre

Què és la melamina?

La melamina (també coneguda com a resina melaminica) té una àmplia varietat d'usos, però s'utilitza principalment en la fabricació de plaques de fibra de fusta comprimida, revestiments per a parets i portes.

És un material molt durador, resistent a la calor i fàcil de netejar, per la qual cosa és ideal per a superfícies de treball o per a usar en mobles. A més, és molt fàcil de netejar i mantenir, la qual cosa la fa perfecta per a superfícies exposades a alts nivells d'ús o contacte.

La melamina és un compost orgànic format per partícules de fusta que estan cobertes amb làmines formades per folis decoratius, amb la finalitat d'aconseguir diferents dissenys i colors que estilitzaran els mobles de l'habitatge.

Per tant, els mobles de melamina estan fabricats a partir de taulers derivats de fusta que estan recoberts per resines melamíniques, amb la principal funció de fixar i conservar el paper decoratiu que té un disseny imprès i que s'encarregarà de decorar i millorar tant aspecte com l'estil dels mobles.

Característiques de la melamina davant de la fusta!

Segur que a tu també t'ha passat, de mirar fixament un moble i no saber amb certesa si es tracta d'un moble de fusta massissa o de melamina, oi?, i és que, en realitat, encara que tinguin una gran similitud, tots dos materials mostren diferències.

A continuació, exposarem els avantatges i les característiques que té la melamina davant de la fusta, segueix llegint i compra melamina per als mobles de casa teva!

  • La melamina està formada per partícules i una capa de resina que cobreix tot el tauler. La qualitat i la consistència del moble dependrà del tipus de resina que s'apliqui a la melamina.
  • És un material que es fa servir en una gran varietat de mobles, ja que la melamina ofereix una superfície resistent i dura, capaç de suportar canvis bruscs de temperatura. A més, és ideal per col·locar en habitacions juvenils i cuines, ja que, a diferència de la fusta massissa, la melamina no permet desenvolupar paràsits ni microorganismes i es pot netejar amb productes agressius.
  • Els mobles fabricats amb melamina són més econòmics que els mobles de fusta, encara que els de fusta tenen més qualitat i duren més anys si es fa un bon manteniment.
  • Un dels beneficis de la melamina és que la podem aconseguir en diferents colors, convertint-se en una alternativa per decorar qualsevol espai de la llar.

 

Avantatges de comprar melamina blanca

Si estàs pensant a comprar melamina blanca per als mobles del teu habitatge, serà una de les millors opcions que puguis prendre, ja que aporta un gran ventall d'avantatges, entre els quals diferenciem els següents:

  1. És una superfície lliure de porositat.
  2. És un material dur i resistent.
  3. Té la capacitat de suportar la calor.
  4. És resistent als productes de neteja agressius.
  5. Pot ser tallada, serrada, clavada, cargolada, fressada i perforada.
  6. Es poden raspallar els cants sense cap problema.