Bancs de treball

El lloc on fas el treball és tan important com les eines que utilitzes. Per això en FESMÉS t'oferim bancs de treball de gran qualitat a preus increïbles amb els quals fer tasques de bricolatge et resultarà més còmode. Descobreix-ho!

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Què és un banc de treball?

Tant en una casa particular com en un taller de bricolatge, és necessari tenir les eines ordenades i en un lloc de fàcil accessibilitat per a fer els treballs amb total fluïdesa. Per això, un banc de treball és tan necessari com unes bones eines de treball.

Un banc de treball és una taula elaborada pròpiament per a fer treballs de bricolatge en el qual incorpora una sèrie d'elements com a forats, calaixos o panell frontal, amb els quals podràs guardar eines i tenir-les a mà.

Per què comprar un banc de treball?

Els treballs que se solen realitzar en el bricolatge o activitats relacionades solen necessitar un suport on poder fer-les, però no serveix un suport qualsevol com una taula de casa ja que es necessita una taula elaborada pròpiament per a això. Un banc de treball està fet per a aguantar la força d'un martell o el pes d'una fusta sent subjectada per un serjant que esta ancorat a la taula de treball.

D'aquesta manera, un banc de treball es converteix com en una eina de treball essencial que necessita ser planificada i pensada per al nostre treball, ja que estem invertint en la nostra comoditat i en el nostre temps.

Tipus de bancs de treball

Segons l'estructura que posseeix, podem trobar dos tipus de bancs de treball:

Banc de treball fix: En aquest cas podem trobar un banc de treball que té una estructura rígida, que no es pot doblegar, en la qual sol incorporar calaixos per sota de la taula i un panell frontal on posar les eines més petites com un tornavís, així ho té tot més a mà.

Banc de treball plegable: Aquest tipus de bancs de treball es caracteritza per ser una taula que es pot plegar, pel qual podria ser molt útil per a algú que li agradi el bricolatge, però no tingui molt espai a la seva casa, però l'inconvenient principal és que no permet tenir les eines a mà com el banc fix.

Quin banc de treball triar?

A l'hora de triar un banc de treball haurem de tenir en compte diferents aspectes com:

  • Altura ajustable: Si el banc de treball que necessites vols que es pugui regular l'altura per a adaptar el banc a la teva altura de peu i poder treballar assegut.
  • Espai de magatzematge: Si vols que el banc de treball inclogui un espai de magatzematge que permeti tenir totes les eines a mà.
  • Instruments per a fixar en la taula: Si la taula inclou algun forat o ranura per a poder ancorar algun element com un serjant que permeti fixar un material amb el qual poder treballar sense que es mogui.
  • Grandària: És necessari tenir en compte la grandària del banc de treball ja que depenent de si treballes amb materials molt grans o petits necessitessis l'un o l'altre.
  • Material: Un banc de treball aquesta fet normalment amb un material resistent, però si es creu que es farà treballs de tasques molt fortes que poden danyar un tipus de material com per exemple la fusta, es podria optar per una de metall.

En resum, si ets un fanàtic del bricolatge o et dediques al bricolatge o activitats similars, necessites un banc de treball adequat a les teves necessitats per a poder dur a terme el treball i no danyar material no apte per a aquesta mena de treballs.