Vestidors oberts

Aconsegueix una habitació neta i ordenada amb els nostres vestidors de roba oberts! A FESMÉS trobaràs els millors vestidors oberts que et permetran tenir totes les teves peces de roba al teu abast. Estilitza la teva habitació amb un vestidor modular.

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Compra un vestidor obert a FESMÉS i suma't a l'última tendència!

A Fesmés sabem la importància que té mantenir una habitació ordenada, i ja no només per l'estètica i imatge que transmet un dormitori net i sense roba pel mig, sinó per la mateixa comoditat i satisfacció personal.

Oblida't del desordre i fes un vestidor obert al teu gust! Només hauràs d'escollir les prestatgeries i calaixos que més t'agradin i dissenyar el vestidor al teu gust. No t'ho perdis!

Descobreix els avantatges dels vestidors oberts

Els vestidors oberts aporten un gran ventall d'avantatges tant decoratives com funcionals, entre les quals destaquem les més significatives:

 1. Si vols aprofitar l'espai de la teva habitació, comptar amb un vestidor obert modular et permetrà treure-li el màxim partit possible, col·locant en els diferents mòduls i calaixos la roba ben classificada, ja sigui per colors, per estacions d'any, o com més t'agradi!
 2. Al ser un vestidor obert, que estigui visible per a tothom que entri a l'habitació t'ajudarà a mantenir la roba sempre ordenada.
 3. Decorarà l'habitació i li aportarà un toc modern i elegant, sempre que es mantingui impol·lut i amb la roba ordenada.
 4. El podràs dissenyar a mida, adaptant-lo als espais de l'habitació.
 5. Són molt econòmics, pràctics i còmodes.
 6. Aporten sensació d'amplitud a dormitori.
 7. Són una font d'inspiració, ja que, al tenir la roba exposada, sabràs amb més rapidesa que posar-te i t'inspiraràs en un model o un altre.

Com organitzar un armari vestidor?

Per organitzar la roba i optimitzar l'espai del vestidor, és de vital importància que tinguis en compte els següents aspectes:

 • Els mobles baixos seran idonis per emmagatzemar les sabates, mentre que les caixes seran perfectes per guardar la roba interior o cinturons.
 • Podràs utilitzar cada mòdul per classificar les teves peces de roba en funció dels teus gustos i preferències, i pots col·locar els jerseis en una banda i les samarretes en un altre, reorganitzant l'armari al teu gust.
 • La il·luminació és un aspecte fonamental i imprescindible per escollir bé les peces de roba i mantenir l'ordre en el vestidor.
 • Si prefereixes tenir una mica més d'intimitat, però gaudir dels avantatges d'un vestidor obert, sempre podràs col·locar unes cortines al teu vestidor obert a manera de separador, millorant la decoració d'aquesta ja que, si es col·loca una cortina amb tonalitats clares, aportarà més llum a l'espai.

No t'ho pensis més i estilitza el dormitori amb un vestidor obert!