T'agradaria comptar amb estades acollidores, que t’aportin benestar, calma i desconnexió a casa teva? Si és així, Fesmés et porta la solució!

Si vols que al teu habitatge hi hagi un racó o estada especial que es converteixi en el teu lloc preferit per desconnectar i relaxar-te, és necessari comptar amb una sèrie d'elements decoratius, amb detalls que marquen la diferència i que transformen estades fredes en càlides i acollidores.

Quines característiques tenen les mantes i cobrellits?

Els elements decoratius que crearan ambients idíl·lics són les mantes, plaids i cobrellits, ja que es caracteritzen per aportar calidesa, a més de formar part de la decoració de la llar.

Les mantes s'han convertit en els complements indispensables del sofà, ja que, t'imagines estirar-te al sofà a veure una pel·lícula en ple mes d'hivern i no disposar d'una bona manta? No gaudiries ni del sofà, ni de la pel·lícula, perquè estaries més pendent del fred que d'una altra cosa. Per aquest motiu, posem a la teva disposició mantes i plaids en diferents dissenys, mides i colors, fabricades en polièster, amb un tacte suau i agradable perquè les puguis combinar amb els coixins per sofà i aconsegueixis l'estat de satisfacció desitjat.

Els cobrellits també són elements fonamentals que han d'estar presents en els dormitoris, ja que, a més d'aportar estil a l'habitació, et permetran descansar plàcidament sense passar gens de fred. A més, els podràs combinar amb cortines per a dormitori i aconseguir l'estil i l'ambient que sempre has volgut tenir.

No t'ho pensis més i fes un cop d'ull a les nostres mantes, plaids i cobrellits!

Varietat de mantes del nostre catàleg

A FesMés posem a la teva disposició una gran varietat de mantes, plaids i cobrellits perquè trobis les que més t'agraden per passar l'hivern. En concret comptem amb més de 20 models de tot tipus i gustos.

El primer lloc comptem amb pleids de franel·la de diferents colors. La franel·la proporciona un tacte molt suau i agradable, i la seva comoditat és excel·lent. A més, el fet de la seva disponibilitat en diversos colors facilita la combinació cromàtica amb la resta de l'espai, fet que contribueix a la seva línia visual.

En segon lloc comptem amb plaids i mantes de microfibra. De la mateixa manera que les mantes de franel·la, la microfibra proporciona una comoditat, tacte i suavitat excel·lents.

Finalment, disposem de mantes de material mixt entre cotó i acrílic. La seva estètica clàssica és ideal tant per a l'habitació com per al saló o la sala d'estar, sent del tot polivalents i elegants.