Tarima flotant

Estàs buscant la manera perfecta per a donar-li a la teva llar un estil modern i funcional? Una tarima flotant pot ser la solució ideal! Les millors tarimes flotants en Fesmés.

Filtrar per:

Filtre

Una tarima flotant és una superfície de sòl artificial que es troba sobre una altra superfície de sòl. S'utilitza comunament en entorns comercials i d'oficina, ja que proporciona una base sòlida i estable per al trànsit pesat. Aquest tipus de tarimes es pot instal·lar sobre qualsevol tipus de subsol, inclosos concret, fusta i catifes.

Usos i funcions de les tarimes flotants

Les tarimes flotants es poden utilitzar per a molts propòsits diferents, ja que poden usar-se com un espai addicional a casa o com una estructura més complexa per a esdeveniments.

Sovint es col·loquen sobre l'aigua com una plataforma per a esdeveniments o festes, però també es poden usar per a proporcionar un espai addicional a casa.

La majoria de les tarimes flotants de casa estan fetes de materials comprimits com el cartó o l'escuma, la qual cosa les fa lleugeres i fàcils de transportar. A més, són una gran manera d'aïllar la calor i mantenir la temperatura ambient en un nivell còmode

Com triar una tarima flotant

Existeixen molts tipus de tarimes flotants en el mercat, però és important que es valori quina és la necessitat per a així poder triar de forma correcta i òptima. 

Si planeja usar-la en exterior, llavors ha de parar atenció als materials utilitzats, i que aquests siguin més resistents a l'aigua. En aquest cas, és preferible triar una tarima flotant composta de plàstic o vinil.

D'altra banda, es tindrà en compte també el seu acabat a l'hora de triar ja sigui laminats, recoberts amb vinil o poliments. La majoria de les tarimes flotants estan disponibles en una àmplia varietat de colors i textures.

Muntatge tarima flotant

El muntatge de la tarima flotant és molt senzill, però abans has de tenir molt clar l'espai en el qual es col·locarà. Per això, has de mesurar l'espai on es col·locarà la tarima i marcar els extrems amb cinta adhesiva.

A continuació, has de col·locar les làmines de la tarima sobre el sòl, començant per una cantonada i seguint en línia recta fins a arribar a l'altre extrem. Quan s'arribi al final, es tallen les làmines perquè quedin ran de la vora. És important tenir en compte que els panells han d'estar alineats amb les juntes laterals i ajustats correctament.

Finalment és recomanable l'aplicació d'una barrera de vapor per a evitar la condensació en la tarima. Aquesta barrera es col·loca entre els panells i el sòl.

En la nostra web podràs trobar altres productes complementaris com pot ser els parquets laminats o l'aïllament parquets.