Ombreja i decora els espais exteriors a l'aire lliure a la primavera i estiu rebaixant la calor i la il·luminació de la teva llar amb els tendals per a façanes.

Troba en FESMÉS tendals de façana, perfectes per ombrejar i protegir-se dels raigs UV, de vent i de la pluja, i que ajuden a reduir la temperatura calorífica i els excessos d'il·luminació durant l'estiu a terrasses, finestres, balcons, porxos o el jardí.

Què és un tendal per façana?

Els tendals per a façana són la millor solució per protegir les terrasses, finestres, balcons, porxos o el jardí de la radiació solar, la calor, el vent, la pluja o els excessos d'il·luminació durant l'estiu. Instal·lar un tendal per façana manual en una de les parets exteriors de la teva llar t’ajuda a reduir la temperatura fins a 10ºC en orientació sud amb l'acció directa de el sol des de les 12: 00h fins a les 18: 00h.

Els nostres tendals per a façanes manuals estan dissenyats amb protecció anti-UVi són resistents a l'aigua.Fabricats amb maneta d'acer de 1,6 metres per facilitar l'obertura i tancament del tendal per a façana, perfileria d'alumini, tendal de 100% poliéster de 280 gr / m2, barra de torsió d'acer de 35x35mm, corró d'alumini de diàmetre ø60mm , barra frontal d'alumini de 46x30mm, braç de 51x27 / 45x23mm i no inclou cofre.

Avantatges dels tendals de façana

Un tendal de façana col·locat en una de les parets exteriors de la teva llar t’ajuda a reduir la temperatura fins a 10ºC en orientació sud amb l'acció directa de el sol des de les 12: 00h fins a les 18: 00h.

Quin tipus de tendal per façana posem a la teva disposició?

Els tendals de façana que posem a la teva disposició són de braços articulats extensibles ienrotllables,que et permeten ajustar la inclinació per obtenir el grau d'ombra i la il·luminació desitjada en les hores de màxima calor.

En els tendals de façana cal anar amb compte en l'elecció del color: si el color de la lona és molt clar, menor serà la protecció contra els raigs UV,però major la il·luminació de l'interior del menjador, cuina, habitació, etc. Si el color triat és fosc,ens permetrà reduir molt millor la temperatura interior,però perdrem il·luminació.

Funcionament dels tendals de façana

Quan s'acciona la maneta manual en el tendal de façana, els braços articulats es van desplegant i estenent la roba. Al accionar la maneta en sentit invers, realitza la mateixa funció, però per recollir el tendal.