Arnesos, collars i corretges

Estàs buscant el millor arnès, collaret i corretja per al teu gos o gat? A FESMÉS trobaràs la millor varietat d'arnesos per gos, collarets i corretges amb els quals podràs gaudir com mai dels passejos amb el teu pelut. Tria el seu color preferit!

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Color
Diàmetre coll (Ø mm)
Mida del pit (mm)
Longitud (mm)
Longitud (mt)
Filtre

Compra l'arnès gos ideal a FESMÉS

T'agradaria millorar la qualitat de les passejades amb el teu pelut? Aconsegueix passejar tranquil·lament i sense estrebades amb els nostres arnesos per gos!

A FESMÉS som conscients de la importància que tenen les passejades amb els nostres fidels amics, ja que és el moment que tenim per gaudir, jugar i connectar amb ells. Però, per a molts, el moment del passeig també es pot convertir en un moment incòmode, per no poder controlar les estrebades, causades per la força i les ganes que tingui el teu gos de passejar.

De manera que, si vols aconseguir uns passejos més relaxats, t'encantaran els nostres arnesos per gos, que et permetran tenir un domini i control del teu pelut, sense haver d'aguantar més estirades. Fes-te amb un arnès i millora les vostres passejades!

Com escollir un collaret gos i gat adequat?

Si estàs pensant a comprar un collaret per al teu gos o per al teu gat i vols encertar la teva elecció, cal que tinguis en compte dos aspectes fonamentals:

  1. El material del collaret, ja que és recomanable escollir un material durador i de qualitat, que a més de lluir a la teva mascota, sigui còmode i no se senti atrapada. En el cas dels gossos, requereixen un material que sigui més durador, i per tant, es recomanen collarets més forts com poden ser els de cuir.
  2. La talla del collaret, és de vital importància per garantir seguretat i comoditat al teu pelut, ja que l'ideal és deixar un espai de dos dits entre el collaret i el coll de la mascota, amb la finalitat de garantir una correcta mobilitat i respiració.

 

Què és millor un arnès o un collaret per gos?

Si estàs dubtant a comprar un arnès o un collaret pel teu gos, no et preocupis perquè és totalment normal no saber quin dels dos serà millor o agradarà més al teu pelut.

A FESMÉS volem facilitar-te l'elecció, i per aquest motiu, t'explicarem quan és millor escollir un collaret i quan és millor optar per un arnès, ja que tot dependrà del tipus de gos i del caràcter que tingui.

Els collarets per a gos són una estupenda opció per a tots aquells gossos que tenen un caràcter més calmat, no pateixen de problemes respiratoris, tenen el pèl molt llarg o bé romanen amb el collaret posat tot el dia.

Els arnesos per gos són idonis per a tots aquells gossos que comptin amb alguna de les següents característiques: gossos amb un caràcter més nerviós, propensos a tirar, amb problemes respiratoris, acostumats a fer esport o també pels que viatgen amb cotxe.

Quins avantatges aporta una corretja gos?

Portar al teu pelut amb corretja serà tot un encert, ja que independentment que t'agradi més o menys tenir al teu gos lligat amb una corretja, has de saber l'ampli ventall d'avantatges que aporten les corretges, sobretot en el moment d'educar el teu gos.

  • T'ajuden a controlar al teu gos a prop teu durant el passeig, sense tenir la preocupació constant de no saber on s'ha anat o quant trigarà a tornar.
  • Aconsegueixen que camini al teu costat durant les passejades.
  • Aporten tranquil·litat als passejos, ja que en tenir un major control del gos, evitaràs possibles accidents relacionats amb vehicles.
  • Eviten problemàtiques amb els altres gossos o persones que es poden molestar en veure un gos sense corretja.
  • Són una ajuda per educar el teu gos, ja que mitjançant les passejades amb corretja, aprenen a no llençar i passejar tranquil·lament.