Col·leccions de mobles de jardí

Descobreix les increïbles col·leccions de mobles de jardí en FesMés. Disseny, funcionalitat i qualitat es combinen per a oferir peces úniques per al teu exterior. Tria el millor per al teu jardí!

Filtrar per:

Col·lecció
Tipus de producte
Material
Color
Filtre

FAQs

Quin tipus de materials s'utilitzen a les col·leccions de mobles de jardí?

Les col·leccions de mobles de jardí de FesMés estan dissenyades amb materials sostenibles, duradors i d'alta qualitat perquè gaudeixis al màxim de cada espai exterior de casa teva.

- TECA FSC™. Fusta cultivada en plantacions gestionades de forma responsable o reciclada. Intens color marró daurat amb propietats resistents al clima.

- ALUMINI. Tots els mobles de jardí de les col·leccions elaborats amb alumini estan protegits amb Duracoat®, un recobriment de pols multicapa aplicat al forn, que proveeix un acabat impecable resistent a qualsevol condició meteorològica.

- ALUMINI FOS. La gamma Portals s'ha creat usant una tecnologia de fosa que permet concebre dissenys ergonòmics i crear formes úniques. La resistència superior a agents meteorològics, combinada amb una muntura lleugera d'alumini acabats amb Duracoat®, aporta a aquest producte una protecció multicapa única, formulada per resistir al temps en qualsevol clima.

Com escollir la col·lecció de mobles de jardí adequada pel meu espai exterior?

En triar la col·lecció de mobles de jardí adequada per al teu espai exterior, considera els aspectes següents:

 1. Mida de l'espai: Mesura i avalua la mida del teu espai exterior per determinar quants mobles i de quina mida pots acomodar. Assegureu-vos de deixar prou espai per moure't còmodament al voltant dels mobles.
 2. Estil i disseny: Defineix l'estil i l'estètica que vols aconseguir al teu espai exterior. Considereu el disseny arquitectònic de la vostra llar i l'entorn natural. Cerca una col·lecció de mobles que s'integri harmònicament amb l'estil existent.
 3. Funcionalitat i ús: Determina com planeges utilitzar el teu espai exterior. Necessites una àrea de menjador, un lloc per relaxar-te o un espai per socialitzar? Trieu una col·lecció de mobles que s'ajusti a les vostres necessitats i ofereixi les funcions desitjades.
 4. Materials i durabilitat: Considera els materials utilitzats als mobles de jardí. Opta per materials sostenibles, duradors i resistents a la intempèrie que puguin suportar les condicions exteriors. Tingues en compte el manteniment requerit per a cada material.
 5. Comoditat: La comoditat és clau en seleccionar els mobles de jardí. Considera l'ergonomia i la inclusió de coixins o coixins per a més confort.
 6. Pressupost: Estableix un pressupost clar i cerca col·leccions de mobles que s'hi ajustin. Comprar qualitat és beneficiós perquè els productes són més duradors, ofereixen millor rendiment, es mantenen en bon estat durant més temps i brinden una experiència més satisfactòria en general.
Com puc mantenir i cuidar els mobles de jardí de manera adequada?

Tots els mobles de jardí de les col·leccions que ofereix FesMés estan recoberts de Duracoat®, un protector multicapa que conserva el seu color any rere any, el protegeix contra les inclemències meteorològiques i no requereix cap manteniment especial. Es poden netejar fàcilment usant aigua i sabó.

No obstant, és important tenir en compte el manteniment dels mobles de jardí per preservar-ne la bellesa i la funcionalitat al llarg del temps.

 1. Neteja regularment els mobles amb aigua tèbia i sabó suau. Evita fer servir productes químics agressius que puguin danyar el material.
 2. Protegeix els mobles del sol, la pluja i la pols usant fundes adequades.
 3. Aplica un segellador o vernís específic per a exteriors als mobles de fusta.
 4. Mantén els coixins nets i secs, i emmagatzema'ls en un lloc sec quan no els facis servir. Si són removibles, neteja'ls seguint les instruccions del fabricant. Si no es poden treure, pots fer servir un raspall suau o una aspiradora per eliminar la pols i els residus.
 5. Fes inspeccions periòdiques per detectar i reparar qualsevol dany. Si trobes cargols solts, estrenyes. Si hi ha danys significatius, com esquerdes o trencaments, intenta reparar-los com més aviat millor o considera reemplaçar les peces danyades.
Quines són les tendències de disseny en mobles d'exterior aquest any?

Dissenys, materials i conceptes, les tendències que definiran els mobles d'exterior aquest any són capaços de transmetre la sensació de confort i refugi. Aquí tens el punt de partida per decorar el jardí. Trieu les que s'adapten al vostre estil i a l'atmosfera de casa vostra.

 • Estil contemporani: L'estil contemporani continua sent una tendència forta als mobles d'exterior. Es caracteritza per línies netes, formes geomètriques i materials moderns com l'alumini i l'acer inoxidable.
 • Materials naturals: Hi ha una creixent preferència pels mobles d'exterior fabricats amb materials naturals i sostenibles. El vímet, el rotang, la fusta de teca i el bambú són opcions populars a causa del seu aspecte càlid i orgànic.
 • Colors neutres i tons terra: Els colors neutres i els tons terra són tendència als mobles d'exterior aquest any. Els tons com el beix, el gris, el blanc trencat i els marrons suaus s'utilitzen per crear ambients serens i elegants.
 • Dissenys modulars: Els conjunts de mobles d'exterior modulars estan en augment. Aquests conjunts permeten una major versatilitat i personalització, ja que es poden configurar de diferents maneres per adaptar-se a diferents espais i necessitats.
 • Comoditat i funcionalitat: Es valora cada cop més la comoditat i funcionalitat als mobles d'exterior. Els seients encoixinats, els coixins ergonòmics i els respatllers ajustables són característiques buscades per crear espais de relaxació a l'aire lliure.
 • Integració amb l'entorn: Els mobles d'exterior dissenyats per integrar-se harmoniosament amb l'entorn natural són una tendència. S'utilitzen materials i colors que complementen la vegetació circumdant i es prioritza la connexió visual amb l'entorn natural.