Comprar plaques i perfils de policarbonat cel·lular i alveolar

El policarbonat cel·lular i alveolar és un material derivat del plàstic compost de cèl·lules interconnectades que s'utilitza en una varietat d'aplicacions, entre elles la de bricolatge i reformes en la llar. Aquest material és lleuger, resistent i durador, i pot ser fàcilment manipulat per a crear una gran varietat de formes i aprofitar els seus beneficis en diferents creacions. Si està buscant comprar plaques i perfils de policarbonat cel·lular i alveolar, aquí et comptem tot el que ha de saber!

Què és el policarbonat cel·lular i alveolar?

El policarbonat cel·lular està format per cèl·lules tancades que li confereixen una gran resistència a la flexió, mantenint una certa transparència òptica i propietats resistents a la calor. Aquest material és lleuger, molt fàcil de manipular i altament resistent a cops i impactes, la qual cosa ho fa ideal per a moltes aplicacions en el sector de la construcció i bricolatge. A part d'això és molt resistent a la corrosió i no es deteriora amb el temps, per la qual cosa és ideal per a la construcció d'estructures en entorns exteriors...

Què es pot fer amb el policarbonat cel·lular i alveolar?

El policarbonat cel·lular i alveolar es pot utilitzar per a diversos treballs d'indústria, construcció i bricolatge. Amb aquest material es poden crear taulers d'aïllament, panells de paret, revestiments de sostres i més. Necessites inspiració? Amb les plaques de policarbonat pots fer motllures, tancaments perimetrals d'espais així com cobertes.

Plaques de policarbonat transparents

Amb les plaques de plàstic en policarbonat podem crear infinitat d'objectes en la nostra llar. Un exemple poden ser les mampares de dutxa o bany, petits sostres o finestres en llocs on sigui necessari l'entrada de llum sense haver de recórrer a vidres. A causa de la seva duresa, també és adequat per a crear objectes al costat dels més petits de casa, fent manualitats com a separadors en habitacions. A més, són reciclables!

Perfils de policarbonat

Els perfils en policarbonat també són resistents i poden ser usats per a completar la unió de fulles en plaques de policarbonat. De la mateixa manera, poden ser un complement per a la unió d'altres materials com a cristalls mòbils, sent realment útils per al tancament hermètic i evitar que es trenquin amb el moviment de tancament o obertura. És important destacar que existeixen dos tipus de perfils transparents; els perfils en h i els perfils en o, distingint-se en la forma dels mateixos i en l'ús o aprofitament de cadascun.