Mobles de cuina Kit&Chef

Dissenya la teva pròpia cuina amb el kit de mobles econòmics de Fesmés! Aqui trobaràs la millor selecció de mobles de cuina Kit & Xef en dissenys, mides i acabats diferents perquè escullis el teu preferit

Filtrar per:

Tipus de producte
més... menys
Color
Alçada (mm)
Amplada (mm)
Fons (mm)
Filtre

T'agradaria dissenyar els mobles de la cuina completament al teu gust? Si és així, estàs al millor lloc!
A Fesmés posem a la teva disposició la millor varietat de kit en mobles modulars de cuina barats perquè els col·loquis en el lloc que prefereixis i aconsegueixis tenir la cuina que sempre has volgut, amb la distribució i el mobiliari necessari que et permetrà gaudir com mai de la cuina.

Quines característiques presenten el kit de mobles de cuina?

Els mobles de cuina econòmics de Fesmés de la col·lecció Kit&Chef estan dissenyats amb un estil elegant i minimalista, que té com a objectiu la practicitat i funcionalitat en el teu dia a dia. Es caracteritzen per estar dissenyats en diferents mides i acabats d'alta gamma, amb quatre colors de portes a escollir entre noguera Noceto, visó, blanc mat o roure vega.

Els mobles de cuina alts presenten penjadors ocults regulables per graduar fàcilment l'altura i les portes presenten un cantejat d’1 mm, amb un acabat excel·lent.

En els mòduls baixos, els tirats metàl·lics presenten un acabat alumini mat, ideal per renovar la imatge i millorar l'estil de la cuina.

Les frontisses de cassoleta són de 35 mm de diàmetre amb tancament soft a les portes de 165º. A més, els prestatges presenten suports anti bolcada per a una major seguretat.

Com escollir un kit de mobles de cuina?

Abans d'escollir entre un model o un altre, hauràs de mesurar de manera exacta l'espai que tens per instal·lar el moble modular adequat, tenint en compte les teves necessitats i la combinació de mobles que prefereixes per a cada racó.

Nota:
Els mobles (cascs), les portes, calaixos i laterals es venen per separat.
No inclou fogons, sòcol, copete, accessoris ni electrodomèstics.
La cuina Kit & Xef és de fàcil muntatge i inclou instruccions detallades per a la seva instal·lació.