Netejadores d'alta pressió

Descobreix la millor selecció d'hidronetejadores i netejadores de vidre i llueix el teu habitatge com mai! Troba a FESMÉS la millor relació qualitat preu i gaudeix d'una llar net i ben cuidat.

Filtrar per:

Marca
Model
Potència (W)
Cabal màxim (litres/hora)
Pressió màxima (Bar)
Dipòsit de detergent integrat
Filtre

Compra netejadores d'alta pressió a FESMÉS

Qualsevol habitatge, independentment de les dimensions, requereix una neteja iun manteniment determinat, ja que, normalment, durant el dia a dia, entre la feina, els estudis i altres obligacions, la manca de temps repercuteix desfavorablement la neteja de la llar.

Per aquest motiu, és molt important dedicar part del temps lliure a fer una neteja profunda i en condicions amb una netejadora d'alta pressió, que sigui capaç de deixar tant el jardí com els vidres de l'habitatge o els vehicles de transport brillants i lluents.

Beneficis de la neteja amb alta pressió

Netejar l'interior i exterior de l'habitatge amb netejadores d'alta pressió ofereix un gran ventall d'avantatges i beneficis, entre els quals destaquem els més rellevants:

  • Estalvi en detergent.
  • Rapidesa i eficàcia, ja que aconsegueixen millors resultats en menys temps.
  • Resultats excel·lents.
  • Beneficia el medi ambient, perquè en netejar amb aigua a pressió, es redueix l'ús de materials químics i tòxics.

 

Tipus de netejadores d'alta pressió

En aquesta secció trobaràs 2 tipus de netejadores d'alta pressió per utilitzar a l'interior i exterior de l'habitatge, amb la finalitat d'aconseguir una neteja profunda de la llar:

  1. Hidronetejadores, són màquines que s'utilitzen per netejar l'exterior de l'habitatge, així com superfícies de formigó, pedra, gespa, entre altres materials. A més, també se solen utilitzar per netejar el cotxe, la motocicleta o bicicleta.
  2. Netejadores de vidre, es caracteritzen per netejar en profunditat tota mena de vidres, evitant les marques i rastres que queden quan es netegen els vidres de forma manual.