Compra la millor pintura multisuperfície a FESMÉS

Som conscients que tenir cura del mobiliari de la llar, és una de les tasques que més mandra ens sol donar, però, és una tasca que hem de fer de tant en tant per mantenir l'aspecte del nostre habitatge en perfectes condicions. I quan parlem de tenir cura del mobiliari de la llar en termes generals, fem referència a totes les superfícies que formen part de l'habitatge, és a dir, tant interiors com exteriors, ja que de res servirà tenir cura únicament una part de l'habitatge, sinó que hem de dur a terme un bon manteniment general.

De manera que, si el teu principal objectiu és el de mantenir l'estat impol·lut de la llar, tant la zona de jardí, com les diferents estances i llocs de casa, t'encantaran les nostres pintures multisuperfície que protegiran, tindran cura, i milloraran l'estil i la decoració de la llar.

Característiques de les pintures multisuperfícies

Les pintures multisuperfícies, com el seu propi nom indica, són pintures destinades a decorar, millorar i protegir qualsevol tipus de superfície tant interna com externa. Entre les seves principals característiques, destaquen les següents:

  • És una pintura que no engrogueix, ideal per millorar l'aspecte de radiadors i canonades.
  • No desprèn males olors, perfecta opció per millorar l'aspecte d'hotels, oficines, etc.
  • Mostra un assecat ràpid.
  • gran adherència, ideal per aplicar en qualsevol tipus de material i superfície.

 

Tipus de pintures multisuperfície

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de pintures multisuperfície, en colors, tonalitats i mètodes d'aplicació diferent, entre les quals podem diferenciar:

  • Esmalts exteriors d'acabat setinat, ideal per aplicar directament, sense imprimació prèvia, en múltiples suports com vaig poder ser la fusta, ferro, alumini i PVC, tant en finestres com reixes i tot tipus de mobiliari exterior.
  • Colorants i renovadors de juntes, excel·lent opció aportar color i mantenir les rajoles de la llar amb bon aspecte, ja que tenen propietats antifloridura i antihumitat, prevenint l'aparició de taques negres.
  • Fons esmalt i esmalts metal·litzats, aconseguiran aportar aquest toc decoratiu diferencial amb un acabat texturat que estilitzarà qualsevol tipus de paret, sostre i superfícies interiors i exteriors.
  • Esmalt radiadors, la millor opció per decorar, protegir i mantenir en perfecte estat els radiadors domèstics.
  • Esmalts sanitaris, la millor opció per mantenir la zona del bany impol·luta, ja que són resistents a detergents i cops, a més de ser impermeables i amb gran resistència, evitant que radiadors, sanitaris i paviments s'esquerdin.