Armaris escombrers i auxiliars

T'agradaria tenir tots els teus productes de neteja junts i ben organitzats? Amb els nostres armaris escombrers i auxiliars ho aconseguiràs! Entra a Fesmés i troba els millors preus en una gran selecció d'armaris escombrers i auxiliars.

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Alçada (mm)
Amplada (mm)
Fons (mm)
Nº de portes
Nº de prestatges
Filtre

Aquest tipus d'armari és una molt bona opció per tenir les coses de la neteja ordenades. Si estàs buscant un armari d'emmagatzematge, en fesmés trobaràs l'armari que busques. Tindràs una gran selecció d'armaris per escollir depenent de les necessitats que tinguis.

Quines característiques tenen els armaris escombrer i armaris auxiliars?

Els armaris escombrers es caracteritzen pel seu peculiar disseny, perquè a diferència dels armaris auxiliars, estan indicats per emmagatzemar escombres i pals de fregar, entre d'altres productes de neteja, ja que al seu interior presenten una part allargada i sense prestatges, ideal per emmagatzemar aquest tipus de productes.

Els armaris auxiliars, també són part del mobiliari fonamental de qualsevol habitatge, ja que aquest tipus d'armaris són molt versàtils i els podem col·locar en diferents llocs, així com la cuina per emmagatzemar la coberteria, el bany per a guardar sabons i cremes, el garatge per ordenar les eines o bé, el rebost per ordenar els productes d'alimentació en un mateix espai. En definitiva, en funció del lloc on ho situes, el faràs servir per emmagatzemar una sèrie de productes o altres.

A més, els armaris escombrers i auxiliars els podràs complementar amb armaris plàstic y armaris plàstic exterior, ja que et permitiran mantenir l'ordre en tots els racons de la llar, inclosos el jardí i la terrassa.

Finalment, amb els armaris neteja aconseguiràs d'una vegada per totes tenir la teva llar neta i ordenada, perquè et sentis millor que mai a casa teva. Seguiràs dubtant? Tria el que més t'agradi!

FAQs

Què és un armari escombrer?

Un armari escombrer està específicament dissenyat per a emmagatzemar escombres, pals de fregar, aspiradores i altres utensilis de neteja de la llar. També es coneix com a armari per a escombres o armari de neteja i la seva principal funció és mantenir tots aquests objectes ordenats i ocults per a mantenir l'espai de la casa organitzat.

Quins tipus d'armaris escombrers hi ha en FESMÉS?

Els armaris escombrers de FESMÉS tenen fins a tres portes i prestatges i poden ser armaris auxiliars alts, baixos, de penjar o escombrers. Els podràs trobar en colors blancs i roure i estan fabricats en melamina d'alta qualitat. Es tracta d'armaris escombrers funcionals i senzills, de fàcil muntatge i neteja.