Prestatges de paret

Descobreix la millor selecció de prestatges de paret decoratius i renova la imatge de la teva llar! A Fesmés trobaràs prestatges decoratius en diferents estils i mides perquè decoris el teu menjador o despatx i ordenis els teus llibres preferits

Filtrar per:

Tipus de prestatge
Color
Material
Tonalitat
Forma
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Fons (mm)
Filtre

T'agradaria tenir més espai al menjador per emmagatzemar els teus objectes personals i donar-li un toc decoratiu? Si és així, estàs en el millor lloc! A Fesmés posem a la teva disposició una gran varietat de prestatges de paret en diferents mides, formes i dissenys perquè escullis el que més t'agradi per a la teva llar.

Quin tipus de prestatges de paret trobaràs?

Els prestatges de paret es caracteritzen per optimitzar al màxim espais que no acostumem a donar-li cap tipus d'utilitat, ja que, gràcies als prestatges de paret, podem aprofitar l'espai de les parets col·locant llibres, revistes, quadres i altres elements decoratius, aportant estil a qualsevol racó del nostre habitatge.

Si estàs buscant un prestatge de paret original, els prestatges de paret de palets seran la teva millor opció, perquè aportaran un toc distintiu i modern a la teva llar. A més, els podràs combinar amb les prestatgeries fusta i prestatgeria escala, que, a banda de la seva funcionalitat d'emmagatzematge, els seus dissenys deixaran a tots els teus convidats i familiars bocabadats.

Els cubs de paret seran el complement ideal per al moble tv disseny, ja que formaran la perfecta combinació per aconseguir modernitzar i renovar el teu menjador.

Els prestatges de paret Zig Zag es caracteritzen pel seu peculiar disseny, ja que tenen una forma determinada per col·locar revistes i llibres.

Finalment, si el que vols és trencar una mica amb la decoració i estil dels teus mobles, els prestatges metàl·lics seran perfectes, ja que ressaltaran per sobre dels altres mobles i, a més, els podràs combinar amb les prestatgeries metàl·liques. No tinguis por als canvis i atreveix-te amb les últimes tendències!

Si t'encanta la decoració i l'ordre, els prestatges de paret són l'element perfecte per a la teva llar. A Fesmés podràs trobar una gran varietat de prestatges de paret perfectes per decorar la teva llar i donar-li vida a les teves parets. En aquestes podràs col·locar la teva col·lecció de llibres preferida o altres objectes de decoració que canviaran per complet l'aspecte del teu menjador, cuina, bany o habitació.

A Fesmés podràs trobar una gran varietat de prestatges de paret perquè puguis escollir el que millor s'adapti a les teves necessitats i a l'estètica que vulguis donar a la teva llar. 

Deixa't inspirar per tots els productes que trobaràs a Fesmés!

FAQs

Per a què puc utilitzar un prestatge de paret?

Un prestatge de paret és una peça versàtil i funcional que podem utilitzar per a diferents propòsits sigui com sigui l'espai. Entre els usos més comuns trobem l'organització i emmagatzematge (llibres, discos, records, articles de tocador en banys, emmagatzematge de cuina etc).

A més, els prestatges de paret són en si mateixos un element decoratiu, ja que permeten mostrar objectes decoratius com a plantes en tests, estatuetes o qualsevol element que vulguem destacar.

Quins tipus de prestatges de paret puc trobar a FESMÉS?

A FESMÉS trobaràs una àmplia selecció de prestatges de paret decoratius en diferents formes, materials, mesures i colors.

  • Tipus de prestatges: comptem amb prestatges de paret amb sistema de fixació de fàcil instal·lació per a estalviar el màxim d'espai possible, així com amb sets de tres prestatges (cubs) de forma quadrada per a crear combinacions personalitzades i simètriques. També trobaràs kits de tres prestatges de paret flotants que accentuen la decoració.
  • Tonalitats: els colors que oferim en FESMÉS van del blanc, gris i marró fins al negre, el roure o fins i tot una tonalitat verda grisenca.
  • Materials: els prestatges de paret de FESMÉS es fabriquen en canya i ferro, fibres de densitat mitjana (MDF), metall i fusta.
  • Formes i estils: les trobaràs en forma de cubs, rectangular, rodones o en forma d'O per aconseguir un estil modern, industrial, artesanal o elegant.