Prestatges de paret

Descobreix la millor selecció de prestatges de paret decoratius i renova la imatge de la teva llar! A Fesmés trobaràs prestatges decoratius en diferents estils i mides perquè decoris el teu menjador o despatx i ordenis els teus llibres preferits

Filtrar per:

Tipus de prestatge
Color
més... menys
Material
Tonalitat
Forma
Amplada (mm)
més... menys
Alçada (mm)
més... menys
Fons (mm)
Filtre

T'agradaria tenir més espai al menjador per emmagatzemar els teus objectes personals i donar-li un toc decoratiu? Si és així, estàs en el millor lloc! A Fesmés posem a la teva disposició una gran varietat de prestatges de paret en diferents mides, formes i dissenys perquè escullis el que més t'agradi per a la teva llar.

Quin tipus de prestatges de paret trobaràs?

Els prestatges de paret es caracteritzen per optimitzar al màxim espais que no acostumem a  donar-li cap tipus d'utilitat, ja que, gràcies als prestatges de paret, podem aprofitar l'espai de les parets col·locant llibres, revistes, quadres i altres elements decoratius, aportant estil a qualsevol racó del nostre habitatge.

Si estàs buscant un prestatge de paret original, els prestatges de paret de palets seran la teva millor opció, perquè aportaran un toc distintiu i modern a la teva llar. A més, els podràs combinar amb les prestatgeries fusta i prestatgeria escala, que, a banda de la seva funcionalitat d'emmagatzematge, els seus dissenys deixaran a tots els teus convidats i familiars bocabadats.

Els cubs de paret seran el complement ideal per al moble tv disseny, ja que formaran la perfecta combinació per aconseguir modernitzar i renovar el teu menjador.

Els prestatges de paret Zig Zag es caracteritzen pel seu peculiar disseny, ja que tenen una forma determinada per col·locar revistes i llibres.

Finalment, si el que vols és trencar una mica amb la decoració i estil dels teus mobles, els prestatges metàl·lics seran perfectes, ja que ressaltaran per sobre dels altres mobles i, a més, els podràs combinar amb les prestatgeries metàl·liques. No tinguis por als canvis i atreveix-te amb les últimes tendències!

Si t'encanta la decoració i l'ordre, els prestatges de paret són l'element perfecte per a la teva llar. En Fesmés podràs trobar una gran varietat de prestatges de paret. 

Els prestatges de paret són perfectes per decorar la teva llar i donar-li vida als teus parets. En ells podràs col·locar la teva col·lecció de llibres favorita o altres objectes de decoració que canviaran per complet l'aspecte del teu menjador, cuina, bany o habitació.

En Fesmés podràs trobar una gran varietat de prestatges de paret perquè escullis el que millor s'adapti a les teves necessitats ia l'estètica que vulguis donar a la teva llar. 

Deixa't inspirar pels productes que trobaràs a Fesmés.