Humidificadors i deshumidificadors

Millora la qualitat de l'aire de les estances del teu habitatge i controla els nivells d'humitat amb els nostres humidificadors i deshumidificadors! A FESMÉS trobaràs diferents models i mides que s'adaptaran a la teva llar.

Filtrar per:

Filtre

Què són els humidificadors?

Els humidificadors són elements que s'encarreguen de millorar la humitat en l'ambient, evitant així problemes tant de salut com materials. D'una banda, eviten problemes al·lèrgics i dermatòlegs, i, d'altra banda, s'encarreguen de conservar la decoració de la llar en bon estat, ja que també eviten, en la mesura del possible, deformacions, esquerdes o trencaments en la decoració de l'habitatge.

Per a què serveix un humidificador?

Si estàs buscant millorar l'ambient de les diferents estances de la llar i aconseguir els nivells òptims d'humitat al teu habitatge, que normalment oscil·len entre un 40% -60%, l'humidificador serà la teva millor solució, ja que s'encarrega de millorar l'ambient mitjançant un augment d'humitat, i, en conseqüència, també redueix el risc que els microorganismes puguin proliferar i ocasionar infeccions respiratòries.

A més, també s'encarrega d'aconseguir que l'aire de la llar no sigui tan sec, evitant així irritacions tant a la pell com a la gola.

Què és un deshumidificador i com funciona?

Un deshumidificador és un aparell de climatització que s'encarrega de disminuir la quantitat d'humitat de l'aire fins a arribar als valors òptims, amb la finalitat d'aconseguir un aire més sec i sa.

El funcionament d'un deshumidificador és molt senzill, ja que són aparells que compten amb un ventilador al seu interior que s'encarrega d'aspirar l'aire amb humitat, i el redirigeix al sistema de deshumidificació, a través del qual l'aire retorna sec a l'estada.

Per a què serveixen els deshumidificadors?

Els deshumidificadors serveixen per reduir el percentatge d'humitat de qualsevol estada, filtrant l'aire d'una habitació i dipositant l'aigua obtinguda per la mateixa condensació en un dipòsit, amb la finalitat d'aconseguir un ambient més sec i menys humit.

Aquests aparells aconsegueixen millorar l'ambient de la llar i reduir problemes de salut, ja que les persones que pateixen problemes respiratoris, d'ossos o malalties a la pell, milloren considerablement el seu estat.

Per tant, si tens problemes d'humitat al teu habitatge, ja sigui perquè comptes amb estades massa humides o, en cas contrari, massa seques, no dubtis a escollir un dels nostres humidificadors o deshumidificadors!