Humidificadors i deshumidificadors

Millora la qualitat de l'aire de les estances del teu habitatge i controla els nivells d'humitat amb els nostres humidificadors i deshumidificadors! A FESMÉS trobaràs diferents models i mides que s'adaptaran a la teva llar.

Filtrar per:

Preu
Marques
Filtre

Què són els humidificadors?

Els humidificadors són elements que s'encarreguen de millorar la humitat en l'ambient, evitant així problemes tant de salut com materials. D'una banda, eviten problemes al·lèrgics i dermatòlegs, i, d'altra banda, s'encarreguen de conservar la decoració de la llar en bon estat, ja que també eviten, en la mesura del possible, deformacions, esquerdes o trencaments en la decoració de l'habitatge.

Per a què serveix un humidificador?

Si estàs buscant millorar l'ambient de les diferents estances de la llar i aconseguir els nivells òptims d'humitat al teu habitatge, que normalment oscil·len entre un 40% -60%, l'humidificador serà la teva millor solució, ja que s'encarrega de millorar l'ambient mitjançant un augment d'humitat, i, en conseqüència, també redueix el risc que els microorganismes puguin proliferar i ocasionar infeccions respiratòries.

A més, també s'encarrega d'aconseguir que l'aire de la llar no sigui tan sec, evitant així irritacions tant a la pell com a la gola.

Què és un deshumidificador i com funciona?

Un deshumidificador és un aparell de climatització que s'encarrega de disminuir la quantitat d'humitat de l'aire fins a arribar als valors òptims, amb la finalitat d'aconseguir un aire més sec i sa.

El funcionament d'un deshumidificador és molt senzill, ja que són aparells que compten amb un ventilador al seu interior que s'encarrega d'aspirar l'aire amb humitat, i el redirigeix al sistema de deshumidificació, a través del qual l'aire retorna sec a l'estada.

Per a què serveixen els deshumidificadors?

Els deshumidificadors serveixen per reduir el percentatge d'humitat de qualsevol estada, filtrant l'aire d'una habitació i dipositant l'aigua obtinguda per la mateixa condensació en un dipòsit, amb la finalitat d'aconseguir un ambient més sec i menys humit.

Aquests aparells aconsegueixen millorar l'ambient de la llar i reduir problemes de salut, ja que les persones que pateixen problemes respiratoris, d'ossos o malalties a la pell, milloren considerablement el seu estat.

Per tant, si tens problemes d'humitat al teu habitatge, ja sigui perquè comptes amb estades massa humides o, en cas contrari, massa seques, no dubtis a escollir un dels nostres humidificadors o deshumidificadors!