Prestatgeries i llibreries

Gran varietat de prestatgeries i llibreries en diferents estils, mides i dissenys pel teu habitatge i mantenir els teus llibres ben ordenats. Entra a Fesmés i troba les millors prestatgeries i llibreries a preus increïbles!

Filtrar per:

Tipus de prestatgeria
Model
Material
Color
Alçada (mm)
més... menys
Amplada (mm)
Fons (mm)
Filtre

Les prestatgeries i llibreries formen part dels elements decoratius essencials de qualsevol llar, independentment de la decoració de l'habitatge. A Fesmés trobaràs una gran selecció de prestatgeries i llibreries al millor preu, en diferents dissenys, acabats i mides. No te les perdis!

Els prestatges i llibreries aportaran ordre i estil a qualsevol estada, a més d'optimitzar i aprofitar els espais lliures  de les parets per emmagatzemar llibres, revistes, fotografies, espelmes, entre altres objectes de decoració, que faran joc amb la resta dels mobles menjador.

Coneixes l'última tendència en prestatgeries i llibreries?

Les prestatgeries Zig Zag es caracteritzen per la facilitat de muntatge i el seu peculiar disseny, ja que aporten un toc distintiu, modern i renovador. Aquestes prestatgeries Zig Zag les podem trobar en diferents mides, així com prestatgeries Zig Zag altes o prestatgeries Zig Zag baixes i les podràs combinar amb els prestatges per a quadres i prestatges de fusta, creant el teu propi moble kit.

Les prestatgeries escala, són una de les millors opcions si vols decorar la teva llar amb un estil modern, diferent i únic, ja que trenquen amb l'estètica de les prestatgeries clàssiques de tota la vida, renovant el disseny i transformant-lo en un dels més atractius.

Si ets un amant de la lectura, et caldrà comptar amb prestatges moderns i prestatgeries llibreries que t'ajudaran a mantenir organitzats i ordenats els teus llibres preferits. A més, són un complement decoratiu que equiparà i modernitzarà el teu menjador.

Si prefereixes dissenyar la teva pròpia llibreria prestatgeria, podràs optar per les prestatgeries modulars i lleixes de paret, que et permetran crear al teu gust l'espai desitjat per col·locar els llibres i altres elements decoratius.

No obstant això, si vols mantenir una línia decorativa més senzilla a la teva llar, les prestatgeries blanques seran la teva millor opció, ja que tenen un disseny senzill però elegant i combinen amb qualsevol estil decoratiu.

Finalment, tenim tota una col·lecció de prestatgeries Kubox, en diferents colors, que tenen el mateix disseny i estil decoratiu, i es caracteritzen per estar compostes per diferents cubs que van donant forma a la prestatgeria.

Una casa sense prestatgeries no és una casa completa. Les prestatgeries t'ajuden a decorar les parets i aporten amplitud a la teva estada. A més, ens permeten guanyar capacitat d'emmagatzematge i optimitzar espais. Però també ens permet utilitzar-los de separador d'ambients.

Troba la prestatgeria perfecta per a qualsevol estada de la teva llar: menjador, rebedor, cuina, bany

Podràs trobar prestatgeries i llibreries amb diferents materials i acabats!

Les prestatgeries et permetran mantenir els espais ordenats, quedaran perfectes en qualsevol espai de la teva llar.

Podràs utilitzar les prestatgeries i llibreries per col·locar la teva col·lecció de llibres o objectes, evitant el desordre. També pots afegir caixes d'emmegatzematge.

A FESMÉS trobaràs diverses prestatgeries segons el toc i estil que vulguis donar-li a la teva llar.

FAQs

Quin tipus de prestatgeries i llibreries triar?

A l'hora de triar prestatgeries i llibreries, és primordial tenir en compte diversos aspectes com ara la mida i dimensions (sempre cal mesurar l'espai que tenim disponible), la seva capacitat d'emmagatzematge segons els objectes que vulguem guardar i el material de fabricació i la seva qualitat. Un altre factor que determina el tipus de prestatgeries i llibreries a escollir és l'estil i el disseny segons el que estiguis buscant.

Quin tipus de prestatgeries i llibreries puc trobar a FESMÉS?

Les prestatgeries i llibreries de FESMÉS es divideixen en les següents formes, materials i mesures:

  • Tipus de prestatgeria: trobaràs des de prestatgeries i llibreries altes i en ziga-zaga fins a prestatgeries escales.
  • Models: els models de prestatgeries de FESMÉS es caracteritzen per dissenys trencadors en ziga-zaga, com els models Elfos i Athena, que aposten per aquesta distinció i modernisme. No obstant això, també podem veure models com Klum, Noa o Office amb dissenys més clàssics.
  • Material: a FESMÉS utilitzem MDF, metall, melamina, ABS i alumini.
  • Colors: les prestatgeries i llibreries de FESMÉS compten amb tonalitats de blanc i roure.
  • Mesures: trobaràs prestatgeries d'un ample mínim de 400 mm i màxim de 1450 mm, una altura de 1050 mm i 2020 mm i fons que oscil·len uns 240 mm de mínim i 500 mm de màxim.