Prestatgeries i llibreries

Gran varietat de prestatgeries i llibreries en diferents estils, mides i dissenys que et permetran decorar el teu habitatge i mantenir els teus llibres ben ordenats. Entra a Fesmés i troba les millors prestatgeries i llibreries a preus increïbles!

Filtrar per:

Tipus de prestatgeria
Model
Material
Color
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Fons (mm)
Filtre

Les prestatgeries i llibreries formen part dels elements decoratius essencials de qualsevol llar, independentment de la decoració de l'habitatge. A Fesmés trobaràs una gran selecció de prestatgeries i llibreries al millor preu, en diferents dissenys, acabats i mides. No te les perdis!

Els prestatges i llibreries aportaran ordre i estil a qualsevol estada, a més d'optimitzar i aprofitar els espais lliures  de les parets per emmagatzemar llibres, revistes, fotografies, espelmes, entre altres objectes de decoració, que faran joc amb la resta dels mobles menjador.

Coneixes l'última tendència en prestatgeries i llibreries?

Les prestatgeries Zig Zag es caracteritzen per la facilitat de muntatge i el seu peculiar disseny, ja que aporten un toc distintiu, modern i renovador. Aquestes prestatgeries Zig Zag les podem trobar en diferents mides, així com prestatgeries Zig Zag altes o prestatgeries Zig Zag baixes i les podràs combinar amb els prestatges per a quadresi prestatges de fusta, creant el teu propi moble kit.

Les prestatgeries escala, són una de les millors opcions si vols decorar la teva llar amb un estil modern, diferent i únic, ja que trenquen amb l'estètica de les prestatgeries clàssiques de tota la vida, renovant el disseny i transformant-lo en un dels més atractius.

Si ets un amant de la lectura, et caldrà comptar amb prestatges moderns i prestatgeries llibreries que t'ajudaran a mantenir organitzats i ordenats els teus llibres preferits. A més, són un complement decoratiu que equiparà i modernitzarà el teu menjador.

Si prefereixes dissenyar la teva pròpia prestatgeria llibreria, podràs optar per les prestatgeries modulars i lleixes de paret, que et permetran crear al teu gust l'espai desitjat per col·locar els llibres i altres elements decoratius.

No obstant això, si vols mantenir una línia decorativa més senzilla al teu habitatge, les prestatgeries blanques seran la teva millor opció, ja que tenen un disseny senzill però elegant i combinen amb qualsevol estil decoratiu.

Finalment, tenim tota una col·lecció de prestatgeries Kubox, en diferents colors, que tenen el mateix disseny i estil decoratiu, i es caracteritzen per estar compostes per diferents cubs que van donant forma a la prestatgeria.

 

Una casa sense prestatgeries no és una casa completa. Les prestatgeries t'ajuden a decorar les parets i aporten amplitud a la teva estada. A més, ens permeten guanyar capacitat d'emmagatzematge i optimitzar espais. Però també ens permet utilitzar-los de separador d'ambients.

Troba la prestatgeria perfecta per a qualsevol estada de la teva llar: menjador, rebedor, cuina, bany.

Podràs trobar prestatgeries i llibreries amb diferents materials i acabats!

Les prestatgeries et permetran tenir ordenats els espais. Quedaran perfectes en qualsevol espai de la teva llar.

Podràs utilitzar les prestatgeries i llibreries per col·locar la teva col·lecció de llibres o objectes, evitant el desordre. També pots afegir caixes per emmagatzemar.

En Fesmés trobaràs diferents tipus de prestatgeries segons el toc i estil que vulguis donar-li a la teva llar.