Ha arribat el moment de canviar el terra de la teva llar? A Fesmés t'oferim els millors terres vinílics amb els quals revestiràs els espais del teu habitatge de manera ràpida, econòmica i amb estil. Sona bé, oi? Segueix llegint!

Els terres vinílics estan fabricats amb productes molt resistents com és el PVC i el vinil. Per aquest motiu, s'estan convertint en un dels terres essencials a l'hora de decorar i reformar un habitatge, ja que estan disponibles en una gran varietat de dissenys perquè els combinis amb una catifa de vinil i aconsegueixis decorar els diferents espais al teu gust.

Quins avantatges tenen els terres vinílics?

Els terres vinílics són de gran durabilitat i resistents a l'aigua, per tant, es poden col·locar al bany o a la cuina sense tenir la preocupació constant que es mulli el terra i es faci malbé. A més, són aïllants tèrmics i acústics, característiques fonamentals que et proporcionaran benestar i calidesa.

La seva composició impossibilita l'aparició de fongs i bacteris, per tant, són una molt bona opció per a col·locar als espais més humits de la llar. A més, es recomanen per a aquelles persones que pateixin al·lèrgies, ja que eviten l'aparició d'àcars.

Què necessito saber per al muntatge d'un terra vinílic?

Abans d'instal·lar un terra vinílic, cal condicionar les planxes de vinil durant 48 hores en una habitació abans de fer la instal·lació. Un cop estiguin condicionades, cal comptar amb les següents eines: cinta mètrica o regla, línia de guix o una vora recte, llapis i ganivet.

Tots els terres on es vulgui instal·lar el terra vinílic han de ser estructuralment ferms i rígids (inflexibles). A més, hauràs d'assegurar que la base estigui seca, neta, suau i lliure d'adhesius vells, solvents, pintures, ceres, olis, greixos, etc.

Com es realitza el manteniment dels terres vinílics?

Un dels aspectes més cridaners d'aquest tipus de terres és el seu fàcil manteniment, ja que únicament es necessita un drap humit amb aigua i sabó neutre. També es pot passar l'aspiradora o l'escombra sense cap tipus de problema.

S'aconsella netejar immediatament els vessaments i qualsevol excés de líquid per conservar el seu estat impol·lut i allargar la seva vida útil protegint-lo de la llum solar.

Nota: Independentment de el disseny que escullis, els terres vinílics no es poden netejar amb productes com el lleixiu, cera o netejadors abrasius.