Radiadors tovallolers

Descobreix els nostres radiadors tovallolers i oblida't de passar fred cada vegada que surtis de la dutxa o banyera. Entra a Fesmés i troba una gran varietat de radiadors tovallolers!

Filtrar per:

Marca
Model
Color
Material
Potència (W)
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Comandament a distància
Filtre

Segur que a tu també t'ha passat, sortir d'una relaxant dutxa i adonar-te que t'has oblidat de treure la tovallola de l'armari bany i l'has d'anar a buscar. Doncs ja no et passarà més gràcies als radiadors tovallolers de la millor relació qualitat-preu que tenim a Fesmés! 

Què son els radiadors tovallolers?

Els radiadors tovallolers proporcionen un gran confort i calidesa al bany, ja que t'ajuden a mantenir les tovalloles calentes abans de ser utilitzades i també et permeten assecar les tovalloles de bany utilitzades de forma ràpida i senzilla. No obstant això, per aconseguir la temperatura idònia dins del bany, et recomanem combinar-lo amb un calefactor bany paret o amb un radiador convector, perquè aconseguirà assolir i mantenir la temperatura desitjada de manera més efectiva.

Funcionament dels radiadors tovallolers

Els radiadors tovallolers et permetran mantenir el cos calent quan surtis de la dutxa i també et mantindran les tovalloles ben ordenades. A més, són de fàcil instal·lació i no requereixen cap tipus de manteniment posterior. El seu disseny aportarà estil al bany i el podràs combinar amb la columna bany o amb qualsevol altre moble auxiliar per a bany, aconseguint així un estil decoratiu bonic i funcional. No deixis que t'ho expliquin i viu-lo a la teva pròpia pell!

Tipus de radiadors tovallolers

Escollir un radiador és una decisió important ja que tot dependrà de la mida de l'bany, l'espai i, per descomptat, la inversió necessària per comprar un radiador tovalloler. És per això, que és molt important conèixer els diferents tipus de radiadors per a bany que hi ha al mercat per escollir aquell que s'adapti més a les teves necessitats.

  • Radiador tovalloler d'aigua: Aquest tipus de radiadors tovallolers estan pensats per a aquelles cases o llars que tinguin una instal·lació de gas o gasoil. En aquest cas, aconsellem que la instal·lació del radiador la realitzi un professional ja que s'haurà de connectar amb la caldera central.
  • Radiador tovalloler elèctric: Al tractar-se d'un radoador elèctric, només cal connectar-lo a la xarxa elèctrica. Aquí no cal la contractació de cap professional per instal·lar-lo.
  • Radiador tovalloler infrarojos: El sistema d'encesa és similar al radiador elèctric però en aquest cas ofereix una calor uniforme i ràpid, oferint així un estalvi energètic en la factura de la llum.

Si estàs interessat a comprar un radiador tovalloler per col·locar-ho en el teu bany, aquí trobaràs un catàleg ampli i detallat dels nostres productes. Si ho desitja, sempre pots disposar de l'atenció d'un professional de Fesmés et pot aconsellar per escollir el millor per a tu.