Sanitaris i aixetes

Gran selecció de sanitaris i aixetes de bany de diferents col·leccions, acabats i dissenys al millor preu.

Filtrar per:

Filtre

Aixeteria per a banys i sanitaris:

Estàs de reformes al teu bany? Has vingut al lloc adequat, a Fesmés hem preparat per a tu la millor selecció d'aixeteria per a banys, sanitaris i plats de dutxa. Necessites equipar el teu bany i no saps per on començar? Oblida't de les preocupacions perquè tenim tot el necessari per transformar el teu bany en el lloc que sempre has volgut tenir.

Descobreix el que hem preparat per a tu, des de diferents tipus d'aixetes per a bany, plats de dutxa, piques de bany, sanitaris i packs WC en diferents models i estils perquè puguis veure, comparar i triar el que millor s'adapti a les teves necessitats. Qualsevol bany necessita un mobiliari de bany adequat i una sèrie de complements i accessoris que són essencials per a formar un bany modern i amb estil. Entra a Fesmés i gaudeix dels millors preus!

Tens tot el que necessites pel teu bany?

Els sanitaris són l'element més important del bany i el que fem servir amb més freqüència. En la majoria d'ocasions, quan hem de decidir entre un sanitari o un altre, ens oblidem de la funcionalitat que exerceixen i ens centrem exclusivament en aquells que tenen el disseny més bonic. D'aquesta manera, hem preparat una gran varietat de dissenys i packs WC, per facilitar-te la tasca d'escollir un o altre, oferint-te la possibilitat d'escollir tot un pack WC, amb la cisterna i tapa WC a conjunt.

La millor aixeteria per a banys:

A Fesmés comptem amb la millor selecció d'aixetes per a cambres de banys, aixeteria per a lavabos, aixetes termostàtiques, aixetes de dutxa, aixetes per a banyera, aixetes per al bidet... Per a qualsevol necessitat, tenim la millor resposta amb les aixetes de la millor qualitat/preu.

Packs WC complets amb tota mena de models:

Un cop hagis escollit el sanitari, et caldrà seguir completant el teu bany i escollir entre la gran varietat d'aixetes de bany o aixetes termostàtiques que tenim disponibles per a tu.