Hidronetejadores

Neteja el jardí i els teus vehicles de manera ràpida i efectiva amb les nostres hidronetejadores! A FESMÉS trobaràs hidronetejadores Kärcher, Varó, Hyundai i Garland a preus increïbles

Filtrar per:

Marca
Model
Cabal màxim (litres/hora)
Pressió màxima (Bar)
Dipòsit de detergent integrat
Potència (W)
Filtre

Comprar una netejadora d'alta pressió

Les hidronetejadores són màquines que s'utilitzen per a múltiples aplicacions, ja que una mateixa netejadora ens pot servir per netejar la bicicleta, la moto, el cotxe, les parets, terres porosos de pedra i formigó, superfícies amb verdet i floridura, neteja de pintures, etc. L'elecció d'un model d'hidronetejadora anirà en funció de l'ús, la potència i el cabal necessari.

Per a les aplicacions domèstiques més habituals, amb una netejadora que treballi aproximadament sobre els 100 bars tindràs més que suficient. A Fesmés posem al teu abast tota mena de marques i models perquè s'adaptin a les teves necessitats i sempre sense oblidar la butxaca. Marques com Kärcher, Garland, Varo i Hyundai posen al teu abast un gran ventall de màquines, lleugeres i compactes per facilitar tots els teus treballs.

Les nostres hidronetejadores d'alta pressió es subministren amb packs bàsics d'accessoris per fer els treballs més habituals de la llar, però hi ha al mercat un gran ventall de raspalls, filtres i detergents específics per a tota mena d'aplicacions, superfícies i materials.

Quin tipus de netejadores a pressió hi ha?

La classificació de les hidronetejadores segons hem comentat, anirà en funció de la potència, les aplicacions i la freqüència d'ús. Bàsicament existeixen 3 grups en funció del temps destinat a la feina:

 • Les d'ús puntual o esporàdic englobades dins de les netejadores de bricolatge.
 • Les professionals per treballar entre 6 i 8 hores diàries
 • Les semiprofessionals per a treballs d'aproximadament 4 hores.


En resum, es poden classificar en:

 1. Hidronetejadores bricolatge, ús esporàdic a la llar per netejar bicicletes, motocicletes, petites superfícies, etc.
 2. Hidronetejadores semiprofessionals, en aplicacions comercials o industrials que no requereixin un ús extrem en qualsevol mena de neteja.
 3. Hidronetejadores professionals, que requereixin un ús diari i gran capacitat de treball (pressió) en tot tipus d'aplicacions industrials o agrícoles.


En funció del tipus d'alimentació, podem diferenciar 3 tipus:

 1. Hidronetejadores elèctriques, per connectar a un endoll.
 2. Hidronetejadores de gasolina o gasoil, et permeten fer qualsevol treball en qualsevol lloc sense dependre d'una presa elèctrica.
 3. Hidronetejadores amb bateria, però el seu ús és gairebé residual.

 

Com funciona una netejadora?

Per explicar-ho d'una forma senzilla, es pot dir que una netejadora substitueix la mànega de jardí en aplicacions de neteja. Es connecta a una aixeta de jardí mitjançant una mànega especial i expulsa l'aigua a alta pressió amb la bomba i el motor que porta incorporat.

A més de la mànega de connexió a l'aixeta, les hidronetejadores se subministren amb una mànega que per un dels seus extrems es connecta a la màquina, i per l'altre extrem porta una pistola que et permet connectar diferents accessoris, així com llances, raspalls i infinitat de filtres amb diferents formes que regulen la pressió i l'angle de sortida de l'aigua. Per començar a treballar, només cal que prémer el gallet de la pistola i per aturar-la només cal deixar anar el gallet.

Quines dades he de tenir present en l'elecció d'una netejadora Kärcher?

Aigua calenta o aigua freda, si has de fer-la servir sovint, la millor opció és triar una hidronetejadora que pugui treballar de les dues maneres. Treballar amb aigua calenta millora el rendiment dels detergents i redueix el temps d'aplicació. Ara bé, si simplement la necessites per treure el fang d'una bicicleta o una motocicleta, o treure la pols dels mobles de jardí de resina, amb una netejadora d'aigua freda, tindràs suficient.

Pressió de l'aigua, es recomana la compra d'una netejadora amb la major pressió possible si faràs treballs diversos. Les hidronetejadores permeten regular la pressió i adaptar-les a qualsevol espai de treball.

Cabal d'aigua, a més quantitat de cabal d'aigua, millor velocitat de neteja i estalvi de temps.

Potència, ens resultarà determinant per conèixer la capacitat, autonomia i la força de l'aigua.

Avantatges de les hidronetejadores

 • Neteja perfecta en tota classe de superfícies, fins i tot en els racons de difícil accés.
 • Estalvi d'aigua en aplicacions domèstiques, amb poca quantitat d'aigua aconsegueixes un resultat òptim i amb totes les garanties.
 • Ajuden al medi ambient, poden utilitzar aigua potable, aigua de pluja i aigua d'un tanc, recipient o cub. Ajuden en tot moment a l'estalvi d'aigua.
 • Estalvi de temps en tota classe de treballs, arribes a tots els racons amb un menor esforç i de forma més eficient estalviant molt de temps.